Copyright

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja

Vlasnik autorskih prava Nova distribucija d.o.o. / Pressrs.ba.

Korišćenjem bilo kog dijela Pressrs.ba portala Kompanije Nova Distribibucija d.o.o. (u nastavku samo Pressrs.ba), automatski prihvatate sva aktuelna pravila korišćenja.

Korisnici su dužni da redovno čitaju pravila korišćenja, te se smatra da su korisnici kontinuiranim korišćenjem Pressrs.ba portala, ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktuelnim pravilima korišćenja, te da su ih razumjeli u cjelosti.

Nijedan dio Pressrs.ba portala ne smije se koristiti u nezakonite svrhe, ni za promovisanje istih.

Kompanija Nova Distribucija d. o. o. posjetiocima u dobroj namjeri obezbjeđuje korišćenje sadržaja Pressrs.ba portala. Svi posjetioci imaju pravo da besplatno koriste sadržaje Pressrs.ba portala, ukoliko ne krše pravila korišćenja.

Portal Pressrs.ba sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetilaca i linkova na spoljne stranice.

Sve sadržaje Pressrs.ba portala koristite na vlastitu odgovornost i Pressrs.ba se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem.

Pristup Pressrs.ba portalu i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta.

Pressrs.ba polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava Pressrs.ba portala i podložno je tužbi.

Neovlašćeno korišćenje bilo kog dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Pressrs.ba, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je Pressrs.ba povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni odmah po eventualnom ustanovljavanju opravdanosti sadržaja žalbe.

Pressrs.ba sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Pressrs.ba linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Pressrs.ba štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Pressrs.ba se obavezuje da će u dobroj namjeri koristiti podatke dobijene od korisnika tokom korišćenja portala, te da privatne podatke neće distribuirati, niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika.

Pressrs.ba može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobijene tokom korišćenja portala (isključivo podaci o računaru i podaci o Internet provajderu). Ove podatke Pressrs.ba koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Na osnovu tih podataka saznajemo koji su sadržaji najpopularniji među kojom publikom.

Pressrs.ba obavezuje se da prikupljene privatne podatke, poput e-mail adrese, imena i prezimena, neće bez dozvole svakog pojedinačnog korisnika prodavati, niti distribuirati, osim demografskih podataka za grupu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

Pressrs.ba se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila Pressrs.ba portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Pressrs.ba zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modifikuje pravila. O važnim promjenama i dopunama Pressrs.ba može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.