Vesti dana

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

12. 11. 2013

Škakljive fotografije - Vanja Hadžović, nova zvezda srpske diplomatije

Golišava savetnica ima "jaka leđa"!

Hoće li golišavi "rani radovi" koštati diplomatske karijere Vanju Hadžović, mlađu savetnicu šefa diplomatije u Vladi Srbije Ivana Mrkića, saznaćemo uskoro. Buru koju je podigla pojava njenih škakljivih fotografija na internetu pokušaće da stiša upravo ministar, koji je naložio "hitnu istragu". Upućeni, međutim, smatraju da će ceo slučaj "progutati zaborav", jer mlada Hadžovićeva "ima leđa". Naime, zabavlja se sa sinom jednog bliskog saradnika premijera Dačića.

slika1
VODILA DVOSTRUKI ŽIVOT Devojka poznata iz noćnih provoda po splavovima
Do pre samo tri godine, kratka biografija Hadžovićeve je glasila: "Studentkinja i jedna od najpoželjnijih Beograđanki." Upućeni u gradska dešavanja predviđali su joj budućnost, ali u šou-biznisu, tako da je sve iznenadila kada se nedavno na mala vrata ušetala u srpsku diplomatiju.

Za to vreme devojka poznata iz noćnih provoda po beogradskim splavovima, po svoj prilici, vodila je dvostruki život. Naime, ona se danju predano bavila političkim delovanjem u zemunskom odboru Socijalističke partije Srbije. Tamo je, kako ističu njene stranačke kolege, upoznala i svog sadašnjeg izabranika.

- Titulu "najpoželjnije" Vanja Hadžović nije dobila slučajno. Ona se u poslednjih nekoliko godina zabavljala sa nekoliko poznatih biznismena i sportista, uporedo studirala menadžement u medijima, ali je i aktivno učestvovala u politici stranke - kaže izvor iz SPS-a i dodaje da se Hadžovićeva, po svemu sudeći, sprema za svoju prvu diplomatsku službu, negde van granica Srbije.

Mediji su, inače, svojevremeno objavili da je bila u kratkoj i burnoj vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem, sadašnjim verenikom pevačice Nataše Bekvalac.

- To je bilo nekad. Vanja je u međuvremenu upoznala stranačkog kolegu, sina bliskog Dačićevog saradnika, a noćni život zamenila za dnevne smene u Ministarstvu spoljnih poslova. Prijatelji kažu da je posao ozbiljno shvatila i potpuno mu se posvetila. Čak je upisala i Diplomatsku akademiju - kaže naš sagovornik.

komentari (6)
pošalji komentar

srle [neregistrovani] (12. 11. 2013, 20:08:33)

tugo srbijanska

samo sramota,toliko pametne omladine,a vi birate po splavovima,bas sramota

pošalji odgovor

Sone [neregistrovani] (12. 11. 2013, 20:19:40)

Prije da ima

...jaku pozadinu.ahahaha

pošalji odgovor

Simeon [neregistrovani] (12. 11. 2013, 20:49:36)

Ti si vaga za pamet, vjerovatno

Ja u tekstu nigdje ne pročitah, niti mogah zaključiti da dama nije pametna. A to što novinar i urednik u rubrici "vesti" objavljuju tračerske polučlanke, njihov je problem. Doduše, poslednja rečenica je možda i afirmativna, ali svakako odudara od naslova. Je li poenta da je dotična nesposobna za diplomatiju jer je viđana na splavovima, ili da i takve mogu predano i ozbiljno da se posvete poslu? Novinarskom slobodom nazivaju tekstove pune onoga "neko rekao", "neko napisao", "izvori bliski nekome"...a mi trzamo ko somovi.

pošalji odgovor

Sta vam je [neregistrovani] (13. 11. 2013, 07:34:37)

No kako

Pa zar treba da se zapusti i da ima iskrivljenu fau i podocnjake od ucenjana drzavnim fakultetima i da ima 30kg viska, pa da neko kaze da je pametna? Jel to kriterijum? Sta ako je neakda bila na splavovima? To je bila njena mladaalcka energija i tako se ponasla! Bitno je da se ponasa sada u skladu sa kodeksom posla javne licnosti...Drugo, mozda cete joj zabraniti da cita fashion magazine i da gleda strane kanale, da ne bi posatala izdajnik i strani placenik! Odgovorno tvrdim da ovakve osobe mogu uz dobre mentore mnogo lepo da predstavljaju Srbiju! Sada ako bude premijer Berluskoni, e onda nista ne garantujem, vec ce morati bunga-bunga zabave...Znaci od mekoga gore zavisi, jel...

pošalji odgovor

Observer [neregistrovani] (13. 11. 2013, 09:23:39)

Što ne kažete..

E pa što odmah u naslovu ne objasnište da se radi i stranačkoj mladeži, partijskom podmlatku. To već objašnjava mnoge stvari, daje odgovore na pitanja koja vise u vazduhu..

pošalji odgovor

lala hercegovacka [neregistrovani] (13. 11. 2013, 19:55:34)

HERCEGOVKA PO OCU

Hadzovic porodica za postovanje.Stara poznata komunisticka porodica poreklom je iz Trebinja tacnije 4km od grada.Naselje se nekad zvalo Dzivar,a danas je Petrovo polje.Da je moze videte Sveti Petar jako bi se obradovao u to sam siguran.Gazi devojko i bezobrazno ako treba i bez kompromisa.Srecno u buducnosti.

pošalji odgovor
Vesti dana
Saradnja tužilaštva Hrvatske, Srbije i BiH

20. 04. 2015

Saradnja tužilaštva Hrvatske, Srbije i BiH

Tužioci Hrvatske, Srbije i BiH potpuisali su dokument sa ciljem poboljšanja saradnje na predmetima ratnih zločina i traganju za nestalim osobama ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date