Vesti dana

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

Banjaluka 12. 10. 2012

PRESS RS

NAJAVA ČISTKE U SNSD-u UZDRMALA FOTELJAŠE

Srpčani ne spavaju, u panici Bobar i Semberci?!

Brojne direktore javnih preduzeća i republičkih ustanova iz SNSD-a zahvatila je prava panika posle najave lidera ove stranke Milorada Dodika da će zbog nezadovoljavajućih rezultata na proteklim lokalnim izborima biti smena odgovornih!

Slika 1
I MOĆNI BATO NA TAPETU? Gavrilo Bobar
Veliki broj funkcionera ove stranke, među kojima su i brojni poslanici, strahuje od sednice Izvršnog odbora SNSD-a zakazane za nedelju, jer su svesni da će „dobiti po ušima" zbog lošeg izbornog rezultata i gubitka načelničkih mesta u sredinama iz kojih dolaze. Prema tvrdnjama izvora Pressa RS bliskog vrhu SNSD-a, u velikom strahu da će ostati bez fotelje su brojni kadrovi ove stranke iz Srpca, koji se nalaze na rukovodećim pozicijama nekoliko ključnih republičkih institucija i ustanova.
Naš sagovornik tvrdi da bi zbog poraza Živka Mikulića, kandidata SNSD-a za načelnika ove lijevčanske opštine koja je slovila za jednu od kolevki SNSD-a, u nemilosti mogli da se nađu bivši ministar porodice, omladine i sporta i aktuelni direktor Službenog glasnika RS Proko Dragosavljević. Prema tvrdnjama našeg izvora, na sednici Izvršnog odbora SNSD-a zakazanoj za nedelju, lekcija će sigurno biti očitana i bivšem načelniku Srpca i poslaniku SNSD-a Mirku Kojiću.
Slika 2
DOZVOLILI DA PADNE BASTION SNSD-a Kojić i Dragosavljević
- Kojić je poraženog načelnika Mikulića isforsirao za načelničkog kandidata. Naime, Kojićev sin se oženio Mikulićevom ćerkom, pa je Kojić posle opštih izbora 2010. godine, na kojima je izabran za poslanika, za naslednika u načelničkoj fotelji predložio svoga priku - objašnjava naš izvor.

Antrfile 1
Iz HDZ-a prešla u SNSD!
Poseban kuriozitet kada je reč o odborničkim listama SNSD-a zabeležen je u Tesliću, gde se na desetom mestu odborničke liste našla Spomenka Paurević Čutura, koja se posle 85 odsto prebrojanih listića nalazi na šestom mestu po broju osvojenih glasova. Paurević-Čutura na lokalnim izborima 2008. godine bila je nosilac liste hrvatske koalicije HDZ BiH, HSS-NHI-HDZ 1990. Jedan od posetilaca sajta Pressa RS za ovakvo kadrovanje, koje ocenjuje štetnim po SNSD, optužio je poslanicu SNSD-a iz Teslića Ivku Ristić.
Prema njegovim rečima, glavni razlog poraza načelničkog kandidata SNSD-a u Srpcu je sam kandidat, što se vidi po rezultatu koji je napravila stranka. On dodaje da o Mikulićevom kvalitetu najbolje svedoči činjenica da je izgubio i u rodnom Nožičkom, dok je odbornička lista SNSD-a u Srpcu osvojila čak 43 odsto glasova ispred SDS-a, za koji je glasalo oko 17 odsto Srpčana i liste koalicije „Zvono", koju je podržalo nešto više od 15 odsto birača.
- Iz toga se vidi da su birači SNSD-a glasali za stranku, ali ne i za načelničkog kandidata svoje stranke. Dodik je i sam priznao da je jedan od razloga poraza SNSD-a upravo neadekvatan izbor načelničkih kandidata, ističući da je Srbac najbolji primer za to. Pored Srpca, u ogromnom strahu su i u Višegradu, gde je već raspušten opštinski odbor. Oni jednostavno ne znaju kako će predsedniku stranke objasniti da su izgubili izbore uprkos višemilionskim ulaganjima Vlade RS u Višegrad. Opštinski odbor u Kozarskoj Dubici nije raspušten pošto je Nino Jauz uprkos porazu u trci za načelnika od vrha stranke dobio dodatno vreme da pokuša da formira skupštinsku većinu. Iako mu dubički DNS, koji je podržao njegovog protivkandidata Zlojutra, sada namiguje i šalje signale da bi mogao da okrene leđa novoizabranom načelniku i formira skupštinsku većinu sa SNSD-om, teško je poverovati da će to i da urade. Pre će biti da „pavićevci" tvrde pazar - tvrdi naš izvor.

On ističe da je i prvi čovek prnjavorskog SNSD-a Drago Kalabić na tankom ledu posle poraza u trci za načelnika ove opštine, dodajući da se već sada može slobodno reći da za naredne opšte izbore 2014. godine sigurno neće biti kandidat za odlično plaćeno mesto poslanika u Parlamentu BiH na kojem se trenutno nalazi.
- Po ušima će dobiti i poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini RS, koji su u svojim sredinama glumili veličine, a izbori su najbolje pokazali kakav ugled uživaju. Među njima su Saša Bošković iz Gacka, Ilija Tamindžija iz Nevesinja, Dobojlije Uroš Gostić, Petko Stanojević, Spomenko Vasilić i Dalibor Đurić i Ivka Ristić iz Teslića. Na tapetu će se naći i poslanici iz Semberije Svetozar Jovanović, Slavica Lukić, pa i sam Gavrilo Bobar, kao i poraženi kandidat za gradonačelnika u Bijeljini i ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Miroslav Milovanović - kaže naš sagovornik.

Podsetimo, lider SNSD-a Milorad Dodik raspustio je u utorak opštinske odbore stranke u Doboju, Višegradu, Sokocu, Gacku, Prnjavoru, Petrovu, Kostajnici, Palama, Loparama i Vlasenici i imenovao stranačke poverenike za svaki opštinski odbor. Sam Dodik je poverenik za Doboj i Višegrad. Dodik je juče rekao da ne očekuje nikakvo nezadovoljstvo u opštinskim odborima stranke nakon raspuštanja, ističući da je reč o meri čiji je cilj stabilizacija SNSD-a.
- SNSD prolazi fazu svog konstituisanja i jačanja, i ništa više. Onaj ko je nezadovoljan sam sebe isključuje - poručio je Dodik, čime je praktično potvrdio najavu našeg sagovornika da će brojni stranački funkcioneri u nedelju pokunjenih glava slušati pridike na sednici Izvršnog odbora.

Darko Momić

komentari (55)
pošalji komentar

petar [neregistrovani] (11. 10. 2012, 23:31:24)

provjereno

ako u dubici DNS ne dobije 2 direktorska, 1 nacelnicko i mjesto potpredsjednika skupstine ode mast u propast i nino ce imati vecinu. bundalo razmisli o ovome!!!!!

pošalji odgovor

XXL [neregistrovani] (12. 10. 2012, 06:48:35)

Nedovoljno

Nisu dovoljne opisane promjene, mora se zaustaviti puno toga, moraju se zaustaviti uništenja Preduzeća, Ustanova, zaustaviti Gligorića u Imovinsko-pravnom, Savanovića i kompaniju u Željeznicama, Ministra Kovačevića, njegovog mentora i zaštitnika Radmanovića, reći ''Dosta više'' mnogima navodnim prijateljima i kumovima, rekonstruisati Vladu i iz nje izbaciti SVE sa mandatom dužim od 4 godine, ama baš SVE DO JEDNOGA, oguglali su i okoštali, ne mjenjati jedino Predsjednika Vlade, Rodbinski dvojac iz Srbca Kojić-Mikulić nema alternativu u Srpcu su svi isti, osim mladih, tu tražiti rješenje. Proko Dragosavljević nije smio doći na mjesto Ministra, a kamoli na sadašnje mjesto, jer je bio i ostao mutikaša, za vrijeme koalicije SDS-PDP njegova privatna firma, registrovana u Srbcu, je prodavala automobile Ustanovama, Preduzećima, ''svi'' su u rodbini magistrirali, doktorirali, zauzeli katedre na državnim DIFOVIMA u Banja Luci, Istočnom Sarajevu, malo je tu bilo znanja ili ništa, a stanje na tim fakultetima katastrofalno. Popunjenost radnih mjesta u državnim preduzećima i administraciji kadrovima sa privatnih fakulteta je priča za sebe, ko god donese tu diplomu, uglavnom stečenu u poodmaklim godinama dobija rješenje u skladu sa VSS, u sistematizacijama se više ne traži ''diplomirani ekonomista sa završenim ekonomskim Fakultetom itd'' nego stečenih 180 ili 240 a niti jedan nije primljen u privatno preduzeće. Za mnoge znamo da su vlasnici tih fakulteta među kojima Nebojša Radmanović, Anton Kasipović, a priča za sebe je vlasnik ''BLC'' Željko Mirjanić koji kao Poslanik u NS i predsjednik Kluba poslanika ima snažan utjecaj na prilagođavanje Zakona koje donosi Skupština, potrebama i stanju fabrika kadrova, privatnim fakultetima. Odgovorna lica na Mirjanićevom i pojedinim privatnim fakultetima bi se mogla naći na optuženičkim klupama, (ako/kada se promjeni stanje u pravosuđu i MUP-u) zbog upisivanja kandidata sa falsifikovanim diplomama srednjih škola. Lanac kriminala najviših funkcionera SNSD-a je biračima poznat, ali porazno je što su pošteni i školovani članovi u Stranci na marginama, predstavljaju samo biračko tijelo.
Nemoćan je tu više i Dodik, problemi će ostati jer su problemi nabrojani i drugi kumovi, i lični ''prijatelji'' čija postupanja ne može više pokriti ni realno neprikosnoveni autoritet zaslužnog Milorada Dodika koji se svjesno žrtvovao ne plašeći se i potpisujući sve, ama baš sve što je od njega traženo kao Ivanić i Čavić. Birači znaju da je najviše novca u kampanji potrošio miljenik Pedija Eždauna imeđunarodne zajednice Dragan Čavić i da je novac za kampanju Čavićev DP dobio od njih, da nije tako i da birači ne znaju za njegova djela oko Srebrenice liste 59 smjenjenih iz SDS koju je, najvećim dijelom sastavio Čavić njegova DP bi potpuno ''poravnala'' SNSD. Zahvaljujući isključivo toj činjenici SNSD je ''ostao na nogama'', ali Čavić će za izbore 2014. godine dobiti neuporedivo više i to trebsa znati Dodik, u sup0rotnom ako se ne rješi poltrona prijatelja i rođaka u Stranci čekaće 2018. godinu a Čavić je dao VRS, umalo MUP, zanemario da je oko Srebrenice i u Podrinju poginuo ili masakriran podjednak broj civila-Srba koji je veći nego isto tako nedužno stradalih u Srebrenici i Podrinju od '92. do '95. pored toga potpisao u ime svih Srba-Republike Srpske, da je broj ukupno stradalih vojnika i civila na muslimanskoj strani od '92.do '95. stradao u avgustu '95 i da su gotovo i isključivo masakrirani civili i da je to genocid. To je Čavić, sve za vlast, vlast ni za šta. Dodik bi trebao da dublje zareže inače sa Čavićom smo gotovi a vjerujem da mu je namjera kuća pored Ivanićeve u Londonu....

pošalji odgovor

goran [neregistrovani] (12. 10. 2012, 07:59:54)

szp

PREDSEDNICE ZAVRI I MALO U SLUZBU ZAJEDNICKI POSLOVA U VLADI GDJE LJUDI RADE ZA 350KM SA SREDNJOM STRUCNOM SPREMOM A VISOKOM IMAJU I PO 2500 KM .

pošalji odgovor

violeta republika srpska [neregistrovani] (12. 10. 2012, 08:15:16)

BUDUĆI KOMPENZACINI POSLANIK

Nije tajna u Tesliću kadrove postavlja doživotni kompenzacioni poslanik Ivka Ristić po kriteriju supružnici i djeca miješanih brakova, nesrbi i nesposobni Srbi. Srbi-osnivači SNSD-a, istinski patrioti ove REUPLIKE SRPSKE su već davno izmasakrirani i počišćeni. Nek predsjednikova hrvatska miljenica kaže gdje su srpski osnivači SNSD-a, onda kad je bilo najgore, kad se nije znalo kako će to političko novorođenče proći u budućnosti.Kad se kompenzaciona poslanica sa 122 osvojena glasa dočepala sile uništila je sve oko sebe, a uništiće i oca i majku ove stranke. Živi bili pa vidjeli.
Teslićani još pamte njen odgovor "Naprijed Hrvatska" na slogan iz 2006. godine "NAPRIJED SRPSKA". Dragi predsjedniče ovakve si Ti birao i sebi, a nažalost i nama, pa sad svi trpimo, a ona se hladno bogati, bogati, bogati...

pošalji odgovor

OTPOR [neregistrovani] (12. 10. 2012, 08:19:06)

Niđe veze

Nezabilježeno je još da načelink opštine nije uspjeo oformiti većinu u skupštini.

pošalji odgovor

zec [neregistrovani] (12. 10. 2012, 08:26:43)

prokletstvo

SNSD samo nama samo daj ali 2014 bliži vam se politički kraj

pošalji odgovor

Semberija [neregistrovani] (12. 10. 2012, 08:37:00)

i Laktasi

Ha, ha, ha, ha, ha, ma sto se imaju jadni ne bili bojati. Obezbjedjeni su, a sta cemo mi koji nemamo nigdje nista.

pošalji odgovor

........... [neregistrovani] (12. 10. 2012, 08:54:48)

///////

Ah, Proko, pa zar on još vodi politiku.?

pošalji odgovor

GURMAN [neregistrovani] (12. 10. 2012, 09:32:12)

OPA BATO

I JA VOLIM BABE ZORE UŠTIPKE....SAMO IH TI SVE POJEDE.

Pozdrav sa Starače

pošalji odgovor

đoni [neregistrovani] (12. 10. 2012, 09:41:29)

hoću fotelju

Hoću fotelju, Neću da budem proleter.
Milorade, molim te daj da budem ministar barem 15 dana.
Kad te lijepo molim, ne treba mi više, nisam samo ja sirotinja, treba i drugima.

pošalji odgovor

đoni [neregistrovani] (12. 10. 2012, 09:45:42)

hoću fotelju

Hoću fotelju, Neću da budem proleter.
Milorade, molim te daj da budem ministar barem 15 dana.
Kad te lijepo molim, ne treba mi više, nisam samo ja sirotinja, treba i drugima.

pošalji odgovor

teslicanka [neregistrovani] (12. 10. 2012, 09:57:29)

neophedne su promjene!

moze li vrh nase stranke na celu sa miloradom dodikom uciniti nesto za teslicki snsd?
bilo bi dobro da ekipa vaseg lista dodje u teslic i napise nesto o ponasanju ivanke ristic u protekle cetiri godine.
sina je zaposlila u telekomu iako ga je vec bila zaposlila u opstini odakle je istjeran zbog nediscipline, snahu u kancelariji republicke geodetska uprave iako je na to mjesto trebao doci neko od djece palih boraca.
rodjenoj sestri je omogucila da prosiri svoju radnju na gradskom trgu u teslicu cime je onemoguceno kretanje ljudi. njen rodjeni brat mato martinovic je bio jedan od najokrutnijih hrvatskih vojnika u proteklom ratu. po njenoj naredbi su mjenjani regulacioni planovi u mnogim dijelovima grada. bila je u sprezi sa tajkunima i kriminalacima koji su u teslicu pokupovali sva preduzeca koja su dobro radila a sada su potpuno unistena.
moze li ekipa vaseg cijenjenog lista napraviti reportazu o njenoj vladavini u teslicu da se gradjani uvjere koliko su nam stete nanjeli politicari u saradnji sa lokalnim tajkunima?
zaboravili ste napisati da je i gospodja ivanka ristic bila na listi hdz-nhi na prvim postratnim izborima. pozdrav od vjerne citateljke sanje iz teslica u nadi da ce te doci u teslic i pomoci svima da saznaju istinu kako bi se ovakvim ljudima zabranilo politicko djelovanje.

pošalji odgovor

sanja-teslic [neregistrovani] (12. 10. 2012, 10:11:17)

teslic

neko pod imenom violeta je napisao kako je gospodja ivanka ristic prilikom saopstavanja rezultata na glasan komentar naseg clana 'naprijed srpska' glasno odgovorila 'naprijed hrvatska'. tada je nastao muk u prostorijama snsd u teslicu. ovom dogadjaju je svjedocilo kompletno rukovodstvo teslickog oo snsd i izborni stab nase stranke. zasto niko nikada nije pisao o ovom dogadjaju?
jos jednom vas molim da posaljete vaseg novinara u teslic i da obavjestite gradjane citave republike o onome sto se dogadjalo u teslicu. tajkuni kao sto su neformalni nacelnik teslica( pekar zoran djekic) i jos nekoliko ljudi bliskih ivanki su napravili zgradu u centru grada na zemljistu koje je predmet sudskog spora.
koliko su savo kasapovic i ivanka ristic uzeli para za izdavanje dozvola ratnom profiteru?

pošalji odgovor

Zoran [neregistrovani] (12. 10. 2012, 10:15:14)

Direktori i ostali SNSD

U pravu je Dodik kad veli, da treba sve prerešetati, naročito oni koji su ispred stranke na rukovodećim radnim mjestima. Npr. u Nevesinje direktor Doma zdravlja je Tamindžija Žarko, rođak poslanika Ilije Tamindžije. Kada se borio za mjesto pod suncem, gospodin Žarko je dobio kadrovski stan, pa zatim direktor (drugi mandat), pa zaposlio suprugu u Elektro Nevesinje, sa srednjom školom, ne zna ni ona šta joj je zadatak na radnom mjestu, ali otom potom, a za stranku ne radi apsolutno ništa, a sa strankom je sve postigao. Niko ga nije ni znao do tada. Šljegao tek sa sela, a u ratu završio fakultet u Banja Luci.
Drugi slučaj odbornik (treći mandat) u SO Nevesinje, drug Vuković zvani Ciga, kada je došao iz Novog Sada tumarao po Nevesinju, postao odbornik i zaposlio se u Vatrogasno Nevesinje, naravno bez konkursa. Nedavno zaposli svoju suprugu u Penzijsko u Nevesinje, takođe sa srednjom školom, kažu tekstilnom,naravno bez konkursa, a pravnika na Biro-u koliko hoćete. Sandra Kovačević nosilac liste SNSD-a dođe preko noći za šefa Biro-a za zapošljavanje. Koga oni sa Biro-a zapošljavaju hoću da znam. I KAKO ĆE ONDA STRANKA USPJETI NA IZBORIMA, VOLIO BI DA ZNAM.Ovo se sve može provjeriti za 5 sekunda. A ne da vam još kažem da svi oni koji nešto rade mimo Zakona lete u skuti ove stranke, makar kod nas, a tako je svugdje kako čitam. Svi ovi odbornici su lično radili za svoj prolazak, a niko za stranku, a pogotovo za Načelnika. Znam da su pojedini glasali za drugu stranku.

pošalji odgovor

Miroslav [neregistrovani] (12. 10. 2012, 10:41:30)

odgovor

e zemljace mislim da pricas nebuloze jer dns nece sigurno izaci iz koalicije a nas Pero se nema sto zabrinuti jer vjeruj sta ona kaze tako ce i biti a dns ce dobiti ono sto je zasluzio na proteklim izborima

pošalji odgovor

SNSD Teslic [neregistrovani] (12. 10. 2012, 11:11:17)

Molba da se objavi ovaj podatak

Ovo su podaci Centralne izborne komisije BiH. Molim Vas da ga jevno objavite da svi simpatizeri SNSD u Teslicu i sirom RS vide sa kakvim problemima su se susretale teslicke socijaldemokrate. Iz HDZ u SNSD.
Sada nam je bila naturena zena koja je prije cetiri godine bila na listi zloglasne HDZ. Kadrovsku politiku iskljucivo vodi Ivanka (Martinovic) Ristic koja sikanira cestite Srbe i na funkcije imanuje sam one koji imaju dovoljno nesrpske krvi. Ovo mogu potvrditi svi iskreni clanovi SNSD Teslic.


HRVATSKA KOALICIJA-HDZBIH,HSS-NHI,HDZ1990

492

Prezime i ime

R

1.
DR. ČUTURA - PAUREVIĆ SPOMENKA
1
319
64,84 %
2.
ČUTURA MARIJAN
4
158
32,11 %

pošalji odgovor

zna, se zna [neregistrovani] (12. 10. 2012, 11:48:21)

samo tako

Svaki građanin u svom mjestu zna, kakav je ko?. Nije nikakvo čudo što SNSD nije prošao na izborima. Predsjednik Dodik ne može sve kontrolisati. Svu su oni radili samo za sebe, a ne za stranku. Svaki dan stanje je sve gore,zakinuli su i borce, puno ljudi bez posla, omladina nema nikakvu mogućnost za zapošljavanje, najveći kadrovi su oni hibiridni sa završenim privatnim fakultetima. ZATO I IMAJU TAKAV PORAZ

pošalji odgovor

goran [neregistrovani] (12. 10. 2012, 12:05:25)

dubica

nino u dubici.cuo sam u prijedoru kakav je.treba da ga se stidi dodik i ljudi oko njega.

pošalji odgovor

dubičanac [neregistrovani] (12. 10. 2012, 12:12:52)

Nino Jauz i dr.

Vidim da se ovdje oglašavaju nezadovoljni građani Teslića, pa sam kao dubičanac morao da ih podržim, jer su nam problemi slične prirode. Na lokalnim izborima u nedjelju,kandidat SNSD-a Nino Jauz, osvojio je preko 2500 glasova manje od jednog od poštenijih ljudi kojeg znam, Zlojutro Mile, i to je jasan pokazatelj da smo nezadovoljni Jauzovom politikom (tip se enormno obogatio u protekle četiri godine, i oko sebe je okupio svitu problematične prošlosti, kada su moralni principi u pitanju).Sada čitam da je moguća postizborna kombinatorika sa DNS-om, koji u Dubici vodi okorjeli lažov, prevarant, neuspješni švercer, i polupismeni tip, Ličanin Nenad.S obzirom da je u predizbornoj kampanji Jauz najviše kritikovao prijedorski DNS na čelu sa Markom Pavićem, mišljenja sam da tako iskusan političar neće dopustiti OO DNS u Dubici da pravi skupšinsku većinu sa Jauzom, jer od nas Dubičana u tom slučaju nema ništa.

pošalji odgovor

Stefan [neregistrovani] (12. 10. 2012, 12:16:05)

ocekivano

Daje u Teslicu bila katastrofa to znaju svi Teslicani za pad SNSDa u Teslicu licno je odgovoran gos.Dodig imao je veliko poverenje u pogresne ljude.Svi mi Teslicani dobro znamo koje Savo Kasapovic,Ivka Ristic? Desna ruka Save Kasapovica je bijo pekar Djeka covek kojije u Teslicu radijo staje hteo covek koji nema dana ucesca u ratu(borci to vide)a gospodja Ivka ona je u Teslicu obavljala sve duznosti od zaposljavanja do upisa djetete u vrtic.npr.u Srednjoskolski centar je primljen radnik(kucni majstor)covek nema dana ucesca u ratu(ogorceni borci vide to)a sve linija SNSD Kasapovic,Lukic,Ivka Ristic.U Kardijalu(u tose mozete uvjeriti)su zaposlene kompletne porodice po 3 clana iz jedne porodice, dok borci rvi nemaju da prehrane svoju porodicu.Sve ove malverzacije su vidjeli borci RVI ljudi koji su njima dali fotelje a naravno toje veliko glasacko tijelo.Tosu samo one stvari koje vidi obicni gradjanin koji je bez primanja bez posla a proveo 4 godine u ratu sada ima 40-50 godina i nikom nije potreban!Cestitke novom nacelniku!

pošalji odgovor

Press RS [neregistrovani] (12. 10. 2012, 12:21:30)

Napravite reportazu o Teslicu!

Mislim da bi mogli objaviti feljton o kriminalnim radnjama u Teslicu za vrijme vladavine dvojca sa kormilarom Ivka Ristic- Savo Kasapovic ( Kormilar je Zoran Djekic, ugostitelj i pekar ,svercer, ratnih profiter i dezerter).
Kako su izdavane gradjevinske dozvole u Teslicu?
Ko je finansirao pojedine odbornike?
Zasto je Risticka zaposlila svu rodbinu a svi ostali su bez posla?
Zasto je Spomenka na listi SNSD?
Zasto je SNSD dozivio ovakav nokaut?
Zasto smo bili u koaliciju sa bracom Skrebic iako je protiv te koalicije bilo vise od 90 % naseg clanstva?
Zasto je Savo kandidat iako je unistio sva preduzeca u kojima je ranije bio direktor?
Zasto kadidat za nacelnika nije bio Miodrag Lukic, covjek bez ijedne mrlje u zivotu? Zasto su u drugom planu osnivaci a na velika vrata se guraju Ristickini kucni prijatelji?

Press RS je vec pisao o visemilionskom dugu koje je Savo Kasapovic ostavio prema opstini Teslic dok je bio direktor Sumarije u Teslicu.

Milorade, pomozi nam dok nas Ivka i pekar potpuno ne ugase.

...

pošalji odgovor

srbIN [neregistrovani] (12. 10. 2012, 12:43:26)

snsd teslic

SNSD je sigurno stranka koja ima NAJBOLJEG lidera ali je isto tako taj lider(kojeg neizmjerno postujem) okupio oko sebe takav kadar koji su mu(zbog licnih imteresa) napravili ovakav rezultat.
U Teslicu je pobijedio Milicevic a ne SDS jer je narod nezadovoljan radom opstinskog odbora SNSD.Ivka i Savo su rasturili stranku dovodjenjem lokalnih "propalica" i "preletaca" koji su im bili "lojalni"a otkacili su ljude koji su bili na visokim pozicijama u drzavnim organima.
SNSD u Teslicu je osnovan kada su rijetki imali hrabrosti da se pobune protiv SDS-a,sada ti ljudi ne zele da udju u stranku sve dok su "propalice","preletaci" i neucesnicu u ratu u njoj.Neka se Dodik zapita gdje su mu tih par ljudi koji po obrazovanju imaju vise godina skole nego svi oni iz OO SNSD Teslic zajedno!!!!!

pošalji odgovor

đoni [neregistrovani] (12. 10. 2012, 13:07:22)

komunalci

Kad će Lemi komunalci očistiti nered od izbora?
Fotelje su pune tvoga smeća.

pošalji odgovor

zoka [neregistrovani] (12. 10. 2012, 14:57:20)

Slijep ili glup

@XXL o Cavicu nemam nikakvo misljenje i on je nebitan lik ali kada vec govoris o izdaji pogledaj malo djelo svog idola Zauzimanje institucija RS na tenkovima Sfora,definitivna podjela naroda u RS sto do tada nije bio slucaj,gubitak himne i grba koji su krvlju stvoreni (On je doduse imao neka preca posla u tom periodu),definitivno presjecanje RS na dva dijela i za kraj je li mislis da je stan u londonu skuplji od vile na Dedinju????

pošalji odgovor

rade [neregistrovani] (12. 10. 2012, 16:22:14)

Odgovor

Čavić je donio štetu RS po pitanju Srebrenice, i to mu je ogromna greška. Sve što se dešava danas oko pritisaka na RS zbog Srebrenice, njegova je greška. Čovek je pijun međunarodne zajednice, i oko toga se slažu i SDS i SNSD i drugi. To se može vidjeti i po tome koliko je para ulagao pa ipak izgubio. Može se zadovoljiti time što mu je stranka osvojila par odbornika, koji će sigurno biti prelivode i ne šljiviti ga (jer su izabrani tu, jer nisu mogli u drugim strankama).

O kakvom ti Sforu pričaš? Kakve to ima veze sa modernom političkom istorijom RS? Nekad je i SDS žario i palio, a sada samo može polako nagrizati moć SNSD, ali ne i skinuti ga.

Kakvo presjecanje RS na dva dijela, kakva podijeljenost. Narod u RS je uvijek podijeljen između SNSD i SDS, a ranije je tu pomalo figurirao i PDP (koji danas stalno tone i tone prepuštajući položaj DNS koji je vladajući).

pošalji odgovor

zona [neregistrovani] (12. 10. 2012, 16:38:15)

predsjednik

treba prvo da pocisti sebe. Zar moze da vjeruje da se ne zna koliko ima bogatstvo? A narod nema nista! Kako moze izgovoriti da se u RS dobro zivi, kad narod zna kako zivi. Ako je ovo dobro, sta je onda lose!? Mladi isprani mozgovi u RS koji isto tako nemaju nista, istu pricu pricaju. A onda odu svojim roditeljima da im od neke "crkavice" daju pare za izlazak. Je li moguce da je takav uticaj na omladinu, da se ponasaju kao ovce koje samo ponavljaju rijeci svog predsjednika?!Na lokalnom nivou, moji predstavnici ne mogu biti lopovi, ne mogu biti "intelektualci" koji se tuku zbog izgubljenih izbora.

pošalji odgovor

al pazino [neregistrovani] (12. 10. 2012, 17:07:38)

Moderna politicka istorija???

Pretpostavljam da pod tim mislis na period kada je Dodik napravio zgradu od 300 miliona ali moderna politika nije da napravis zgradu od narodnih para, vec da tom narodu omogucis normalno zivljenje a kako je narod zadovoljan tim blagostanjem u modernoj politickoj istoriji najbolje se vidi nakon ovih izbora,a tek ces da vidis na svoje veliko iznenadjenje kako ce narod biti zadovoljan modernom politikom za dvije godine.

pošalji odgovor

adrijano celentano [neregistrovani] (12. 10. 2012, 17:13:36)

pitacu te za dvije godine

Posto ocigledno ne vidis dalje od prsta a i ne isplati se sa tobom ulaziti u suplju, pitacu te za dvije godine gdje ce biti Mile a gdje mi ,mi bez pare i dinara mislim RS a Milojica u sudu BiH ili na Dedinju svejedno.

pošalji odgovor

STJEPAN [neregistrovani] (12. 10. 2012, 17:56:51)

TESLIĆ

SNSD JE U TESLIĆ NA tribinu poslao svoje govornike dok je veliki vođa ostao u hotelu fol bolestan sredila ga svadba kod đokice a džOMBIĆ JE U SVOME GOVORU PRENEO PORUKU VELIKOG VOĐE ČAK 27 PUT KOJA GLASI građani Teslića VI morate glasati za SAVU KASAPOVIĆA. PA ONDA GOVOR ONOG VJEČITOG POLTRONA VLASTI ŠPIRIĆA DODIK PORUČUJE MORATE OVO MORATE ONO A ZA SAVU PONOVIO JE UMJERENO 21 PUT DA SE MORA GLASATI. bEZ IVKE U TESLIĆ ME MOZE NI ROBA DOI IZ DRUGE OPŠTINE NITI OTIĆI

pošalji odgovor

goran [neregistrovani] (12. 10. 2012, 17:57:30)

Graditi ne rušiti

A hoće li SDS ako ikad dođe u Vladu da proda zgradu i da se preseli u neku šupu? Pustite te priče, u RS nema posla i SDS ništa bolje ne može zaposliti nego što to radi SNSD (jer da SDS ima neki plan, pa što im taj plan ne bi ukrao SNSD da se proslavi :)

Sve što je izgradjeno u Srpskoj treba braniti i graditi dalje. Kakve ima veze što je za autoputeve uzet kredit ako oni ostaju tu. Zaduženost RS se može mijenjati zavisno od političkih prilika (kao kod svih poravnanja dugova), ali cesta ostaje i po njoj se voze auta.

I podrška ovim smjenama, to narod očekuje i nada se boljem ubuduće. SDS neka igra svoje igre i dalje, ali van vlasti. 15 godina sam gledao kako vrše vlast, i sada treba da im vjerujem na riječ kako će biti (ne treba mi riječ, imao sam priliku uživo gledati).

pošalji odgovor

Dragoslav [neregistrovani] (12. 10. 2012, 18:04:27)

Korov sejašmo, korov žnjašmo

Što smo dragi naši Teslićani posejali, to danas i žanjemo. Pre četiri godine smo ginuli da Savo bude naš načelnik. Bio je svačiji ali ne i naš. Bio je sve ali ne i načelnik građana opštine Teslić. Doduše bio je on načelnik samo za Teslićke zelenaše i tajkune(pekara Đeku, Ivku Ristić, Nenada Dušanića-Lula, Želimira Dušanić-Kuburu i neke druge). Najmanje je Savo valjao nama koji smo osnivali SNSD, nas je ignorisao, omalovažavao, ismijavao... Vrijeme je provodio skačući po ministarstvima kako bi zataškao kriminal u šumarstvu i štitio šumarske kriminalce na čelu sa Nenadom Dušanićem, koji su ojadili teslićke šume, te zataškao pjančenje i pucnjavu komandira policije u kafiću Bolero. Danas kada vidimo da od šest budućih naših odbornika četiri su iz mješovitih brakova sa hrvatskim preznakom, koje je Ivka Ristić instalirala, kako bi iza paravana vodila Teslićki SNSD, šta da radimo. Da je kandidat za načelnika bio Miodrag Lukić, odraz časti i poštenja sve bi bilo drugačije. Ovako korov posejašmo, korov i žnješmo... Dok u SDS-u slave uz pjesmu "lite kiše hladne vode Savo ode, Savo ode", mi pognute glave hodamo kroz naš grad.

pošalji odgovor

Miodrag [neregistrovani] (12. 10. 2012, 19:19:20)

Bijeljina

Ukoliko se u Bijeljini iz SNSD-a ne skloni lopov i tajkun Bato Bobar, od stranke i članstva neće ostati apsolutno nista, tako da Milorad ako misli da na narednim izborima dobije neki veliki broj glasova u Bijeljini,moraće da u što skorije vrijeme se riješi ogromnog problema u bijeljinskom SNSD-u zvanog Bato Bobar.

pošalji odgovor

Pantelija Gurćuz [neregistrovani] (12. 10. 2012, 19:19:38)

neko treći...

SNSD evidentno gubi na snazi.. dok je SDS i zabludi da dobija..


Niti je Milorad tako naivan, niti je Bosić tako moćan.. Ništa se nije promijenilo. I neće. Zašto?? Pa zato braćo i sestre što je to tu negdje. Ima li u SNSD-u velikodostojnika koji nisu bili u SDS-u?? Veoma malo. To je isto, potpuno. Iste filozofije, jednaka kolektivna inteligencija (32 max), isto sve.

Vjerujte, oni čak i misle da ih narod voli!?

Znamo svi ko je sds, i šta je, jad, čemer, zlo, pa evo, doboj je pravi primjer za to. Ni ovi nisu drugačiji, već su jednaki, i tu je doboj pravi dokaz..

Jedina stvar koja se promijenila je činjenica da je dodik uklavirio, skontao, da ga narod baš i ne gotivi, i da je sds koristio kredite koje je dobio za izgradnju dvorane isl. da KUPI izbore.

I da, dodik se prepao. E to je opasno. Sve će ih podaviti :)


Ovo je sve zrelo da dođe neko treći.

pošalji odgovor

0limpijac, Sarajevo ,84 [neregistrovani] (12. 10. 2012, 19:45:27)

bolja polovina BIH

SNSD pada od 2008,g.jer smo bolja polovina BIH,
Obrazloženje:minimalna penzije u FBIH =310m. u Srpskoj, 160km.
MINIMALNA PENZIJA U FBIH =310, a prosječna u spskoj=310. zar nismo
bolji.
Uoktobru, 20 dana do objave globalne ekonomaske krize, vlada odlukom samo sebi znanoj, podiže svim fukcionerima plate u prosjeku 108,5%, aradnicima i penzinerima 3km.( tada prosječna plata funkciner je bila 2985km, bez drugih beneficija koje iznise opet oko 3000.km + mobilni telefonni za cijele porodice da bi svi znali gje im je :SIN ILI TATA. DJED SVEKAR ILI KUM....+ AUTO I GORIVO. A NEKI I VOZAČA KOJI TAKOĐE KOŠTA MIN, BRUTO OKO- 5.000KM.GDJE SU TU PUTOVANJ ČARTER LETOVIMA ,SVKO POSEBNO, RADI TAJNOSTI U INOSTRANSTVU. ITD PROSEČNO JEDAN VISOKI FUNKCIONER,RS, KOŠTA TAČNO TOLIKO KOLIKO JEDNA ISPLATA PENTIJA ZA 1 MJESEC,IZRAČUNAJTE DA SAMO 100 FUKCIONERA NEPOTREBNIH, ISTJERAMO TOJE DA BI MINIMALNA PENZIJA BILA U SRPSKOJ 500 EURA.A ONI I DALJE PRIMAJUNOVE FUKCIONERE, ASTARI OSTAJU NAVODNO KAO SAVJETNICI,(ZADO DA IH SKOLUJU KAKO SE NAROD PLJAČKA.RS NA BROJ STANIOVNIKA IMA NA SVKU ČEVOROČLANU PORODICI JEDNOG POLITIČARA, RAČUNAJTE. PA KAŽE: KOLIKO IMAMO NEVLADINIH ORGANIZACIJA KOJESU NA GRBAČI GRAĐANA, A U STVRI SU 90% ŠPIJUNSKE ORGANIZACIJE IZ CIJELOG SVIJETA,MI IH PLAĆAMO DA NAS TASLAČE, NAEODE NAVEĆA BI BILA I NAJ JAČA STRANKA ,OMLADINA+PENZIONERI,A I NAJ PIMENIJA I NAJ SPOSOBNIJA,MLADOST I ISKUSTVO, SKINITE OVE LOPOVSKE STRANKE. I OŽIVITE OVU DRŽAVU, JER SE TO MOŽE.PLANIRANA POLJOPRIVREDA, PLANIRANA PRIVREDA PLANIRANO ŠKOLSTVO, POŠOVAJE SOCIJALNIH ZAKON,KAO I DRUGE ZAKONITOSTI, DJECA SVE BESPLATNO DO 18.G. PENZIONERI RATNI VOJNI INVALID I ŽENE (MAJKE SA 3 I VIŠE DJETETA)BESPLATNO ZDRAVSTVO, BORCI,OMLADINA DJECA PALIH BORACA, BENEFICIJE.OD 10 DO 50 %.ŽENE -MAJKE KOJE IMAJU 4 I VIŠE DJECE MINIMALNE NACIONALNE PENZIJE.( BILOI BI VIŠE SLOBODNIH RADNIH MJESTA KOJA BI SE DOBILA.A ADEKVATNO ODRADILA, TAKVE ŽENE RADE POD STRESOM ZA PORODICOM,)TRUDNICE DA SE ZAŠTITE OD MOBINGA U FIRMAMA.(ADEKVATNA DOPLATA FIRMAMA ZA TO BOLOVANJE, PA BI JE ČEKALO RADNO MJEST-BEZ STRAH.) JA DASAM PREDSJEDNIK OV DRŽAVA BI ZA STO(100)DANA BILA PRPOROĐENA. PO MJERI GRAĐANA A NE TAJKUNSIH PORODICA.ADMINISRACIJA 50%MNJU LJUDSTVU I PAPIRPLOGIJI, POVEĆANJE PLATA I PENZIA. AUTOMATSKI ZA 50% A POSLE 90 DANA RADA JOŠ 50 %. ŠTO ZNAČI MINIMALLNA PLAT BI BILA 250EURA, A PENZIJA 170 EURA. NAJVEĆA PLATA BI BILA 1.000.EURA LJEKARIMA OD 1500 DO 2,000. EURA. A TOJE SVE MOGUĆE URADITI, ODBORNICI BI BILI VOLONTERI,(JER AKO NE RADI U FIRMI ONDA JE U OPŠTINI, ISTO RADNO VRIJRME, DOBILI BI NAKNADU SMO ZA PRKOVREMENI RAD I SL.) I. T D.. MOJI GRAĐANI PAMET U GLAVU PA NA REFERENDUM, za smanjenje administracije i adm, troškova građana, i ukidanje mnogih beneficija i nepotrebnih institucija, pa eto para za ovu državu dase privreda pokrene..

pošalji odgovor

maksim [neregistrovani] (12. 10. 2012, 20:34:13)

podjela

Rodjace, SDS nas je podijelio još u ratu. Sve je bilo preče od Krajine...

pošalji odgovor

kum ranko [neregistrovani] (12. 10. 2012, 22:00:54)

e kume kume

Pa zbog Kuma Ranka u Banja Luci niko vise nece glasati za SNSD.Mile slijep li si.. Uzeo kredita 540 miliona..podizao pa spustao plate. Bonex inzenjerin( milionska pljacka).. hirurgija u govnima, a svi anbolji ljekrai bjeze iz BL.

pošalji odgovor

gospar [neregistrovani] (13. 10. 2012, 00:07:16)

uopste me ne cudi

ova prica za teslic, snsd je (pro)hrvatska stranka, stranka ratnih dezertera i bolesnih komunista. Cekamo papin spomenik u centru Banjaluke. Nazdravlje srbi od cuvara srpske

pošalji odgovor

sds [neregistrovani] (13. 10. 2012, 08:33:47)

sds

sta ti blebeces.sad ces drugacije da igras

pošalji odgovor

bjeljinac [neregistrovani] (13. 10. 2012, 11:25:07)

tajkun Bobar

U Bjeljini dok se pita Bobar i Jovica Davidovic kao i direktor Zlatan mi SNSD nemamo sta traziti pored Mice i njegove druzine i pored toga sto svi u gradu znamo kako rade:Mico 20%,Simeunovic 12%;nacelnik financija 8% itd,a Vasilije mobinguje inspektore umesto da juri lopuzde ,e Cadjo ti podrzavas kadar SDS pa se Dodo pita sta to bi i pored toliko ulozenih milijona vreme je za veliko ciscenje u Bjejiini dok se jos moze lopuzde su postale silne i neumoljive a sve podrzava i koristi vladika dajuci im crkvena odlikovanja i peruci im biografije uradi Dodo nesto za napaceni narod a ne samo za Bobaru ostavice te ko g....

pošalji odgovor

kapetan hook [neregistrovani] (13. 10. 2012, 11:29:17)

Teslićki SNSD

Slažem se da su Ristićka i Đekić najviše doprineli urušavanju ugleda OO SNSD TESLIĆ ali mi je malo "neozbiljna" priča o nesrpskim kadrovima u stranki.Zar vi niste socijaldemokrati.Ta priča vam više leži za SDS ili SRS

pošalji odgovor

Јадни лугар [neregistrovani] (13. 10. 2012, 18:03:26)

Сви директори шумарства

Црни биланс шумарства: предлажемо да Саво иде радити у ИП Борја Теслић и са собом поведе стручни кадар ШГ Борја, а могу и у Кривају Завидовић којима су дали хињљаде кубика грађе (20 км по кубику. Под кадром подразумјевамо дриректора, вд директора и свер стручне шефове шумских управа који тако добро раде свој посао људи чуда правре куће расту, аута се купују а плата 500 КМ, и сад немојте рећи да нису стручњаци

pošalji odgovor

gagys [neregistrovani] (14. 10. 2012, 19:56:07)

ginuli za savu

aj zdravo ti sto su ginuli za savu su i imali koristi(pekar,mljekar,apotekar...)nisam snsd-ovac ali sam uradio puno da savo dodje za nacelnika 2008.god(nds ga je podrzavao) i sada mi nije jasno sta je teslic dobio sa dj milanom?novo skrebic je trebao biti br 1 savo kasapovic br 2 jer oba su daleko i sposobniji i cistiji od dj-dr...zao mi je sto snsd-om upravljaju par zanesenih likova i ruse ga jer snsd i nds su bile pokretacka snaga teslica i mogli smo nesto i ocekivati bolje...da je miodrag bio kand.za nacelnika nds bi ga podrzao i sada nebi imali vrsnog ljekara i odlicnog disk dzokeja za marionetu milovana stankovica i dusana stojicica a samim tim i loseg nacelnika... sve u svemu neka nam je bog na pomoci a pasosi u ruci!!!

pošalji odgovor

violeta [neregistrovani] (14. 10. 2012, 21:47:55)

KAPETANE HOOK

Kapetane,narod iznosi istinu a ne lažnu socijaldemokratiju SNSD-a u Tesliću.Kako komentarisati izjavu Ivke Ristić prije ravno 10 godina: REPUBLIKA SRPSKA JE DOBILA I VIŠE TERITORIJE I NADLEŽNOSTI NEGO ŠTO JE TREBALA. Evo za šta se u NSRS bori kompenzaciona poslanic iz Teslića. Zna se da je u Tesliću 5% hrvatskog naroda a 95% vlasti.Ivku se sve pita, a 5%načelnika. Hajedmo malo evropskog reciprociteta, što bi se reklo: Koliko si dao tolko i imaš.Ivkina diktatura traje 10 godina. Ona je mrsila sve finansijske konce po vladi RS da Teslić ne dobije pare koje su mu pripadale.Šta je sa hrvatskim Dević tekstilom i IRB i njihovim kreditom? Njoj je stalo do Teslića kao Srbima do Velike Albanije. Ova opština će progledati očima kad je ne bude na političkoj sceni da normalnim, obrazovanim i patriotima ove napaćene zemlje više NE PLJUJE U LICE.A što se tiče pekara, čovjek dao pare za vlast SNSD-a, čovjek vratio pare.Jedina greška mu je što nije napravio tvornicu hrane pa se udružio s privrednicima. Još mu nije kasno.Pekar će svoja djela i pare ostaviti u Tesliću. Gdje su tvornice i zaposleni radnici Ivke Ristić što sa srpske grbače zguli velike pare?(u banci). Nek Ivka predloži svojim odbornicama Hrvaticama da se odreknu odborničkog dodatka u korist djece palih srpskih boraca il da se odreknu mandata, jer je dr Svjetlanu isfinansirala srpska šuma (koja je i moja, al nemam koristi) i za osam godina u skupštini nije progovorila 8 riječi. Ni dr Paurević kao Ivkino ubačeno kukavičije jaje (budući hrvatski kompenzacioni poslanik u NSRS) neće ni jednu, jer nju sem 800 KM dodatka u ovoj opštini ništa i ne interesuje. E moj Predsjedniče REPUBLIKE SRPSKE Milorade Dodik, kad te u Tesliću umjesto Ivke Ristić bude dočekivala SRPKINJA I DOBAR DOMAĆIN znaćeš da je REPUBLIKA SRPSKA-SRPSKA i STABILNIJA.

pošalji odgovor

oo snsd teslic [neregistrovani] (14. 10. 2012, 22:35:32)

sacuvaj nas boze nds!

taj nds( Novo, Dragutin i Slavko) je privatna stranka koja ucjenjuje svoje radnike da glasaju za novu ili ce ti jadni ljudi koji rade za 200-300 maraka ostati bez posla. svi clanovi oo snsd i njegovi simpatizeri vise ne zele da imaju bilo sta sa tom privatnom strankom koja rusi sve pred sobom da bi skrebici ostvarili svoje licne ciljeve. sada cete biti u opoziciji i nikada vise necete biti u prilici da odlucujute o sudbini gradjana opstine teslic. mi smo zeljeli da miodrag bude kandidat ali na nasu veliku zalost nismo uspjeli.
novo je dozivio tatalni debakl od koga se skrebici nece nikada oporaviti. ja se nadam da ce vas svi zaobici u formiranju vlasti. doktor milan ce naci lijek za skrebice!
kao sto je neko vec pisao, bilo bi dobro da ekipa pressa rs dodje u teslic i napravi reportazu o kriminalnim radnjama ivke ristic, djeke pekara i brace skrebic u protekim godinama. u rat su usli kao crkveni misevi a sada raspolazu kapitalom vrijednim milione maraka.
sloboda teslicu i gradjanima teslica-stop tajkunima i ratnim profiterima!

pošalji odgovor

svjetlana [neregistrovani] (15. 10. 2012, 08:26:46)

NISTA TI NE ZNAŠ

Dragi moj oo snsd, nije ovo propalo socijalističko samouprvljanje, ovo je totalni liberalizam.Kažeš NDS privatna stranka,osnuj ti svoju privatnu stranku da vidim kako ćeš proći.Kako to da ne želite nikakve odnose s NDS? Prije četiri godine ste bili u koaliciji za pobjedu SNSD-ovog kandidata Kasapovića.NDS vas je doveo do pobjede, NDS vas je i srušio. Vi po onoj narodnoj: Kad je muka ajde Đuka, kad se ...... Đuku ne zovete. Kad ste tako sposobni što će vam koalicije,osvojite apsolutnu vlast. U Tesliću kažu: Da nije bilo dr Miličevića SDS ne bi pobijedio, a da nije bilo Save SNSD-e ne bi izgubio.Zapitaj se Zašto dr Miličević nije član i kadar SNSD-a? Zašto SNSD ne vrbije, kupuje i pridobiva domaćine i kadrove? ZATO ŠTO SE IVKA I SAVO BOJE ZA KONKURENCIJE; BOJE SE PREMOĆI A DAVNO SU VEĆ PREVAZIĐENI.
U Tesliću građani a i sam SNSD su se uplašili reda, rada i discipline, kao i obračunom s kriminalom. Bolje je ovako da svako čopka po malo, il malo više, a šta će biti sutra, brigo moja pređi na drugoga. Nek ekipa Pressa dođe u Teslić da vide prave domaćine Škrebiće od njive, livade, podruma pune rakije, do fabričkih hala.Oni rade poslije radnog vremena a ne provode dane i noći po kafanama kao bivši načelnik Savo, izvršni sekretar Vasić, pardon Vlado Janković (koji u životu nije kokošinjca napravio) al zato vedri i oblači, pravi državu i rješava nezaposlenost.Sve pare stranke su potrošili u kafanama klevetajući po članovima SNSD-a i druge, a za tribine nisu ni kafu narodu skuvali. To su prave gazde. Miodrag Lukić je dobar čovjek i karakter, ali nije za taj posao.U Čečavi, odakle je on, u isturenom odjeljenju građane prima njegova majka i rješava probleme u njegovo ime. NIŠTA TI NE ZNAŠ, KO IMA KAPITAL IMA I VLAST. Dajte ad Novo Borje Savi (Stečaju) i Ivki, jedinom kadru ove opštine,da ga dovedu u uspješno preduzeće.

pošalji odgovor

slučaj Teslić [neregistrovani] (16. 10. 2012, 10:55:07)

Teslić

"Ko o čemu, k...a o poštenju". To je nastup SDS-a u Tesliću. Nema trenutno većih moralista, a svi znamo šta su radili za svojih 14 godina vladavine.

pošalji odgovor

kapetan hook [neregistrovani] (16. 10. 2012, 11:46:19)

REKLA-KAZALA

dajte više prestanite sa tim upumpanim pričama sistema,natjerani da glasaju ili dobijaju otkaz.moj brat radi u Destilaciji i aktivni je član stranke koja nije NDS i nikada od njega nisam čuo da ga je neko uslovljavao da glasa za NDS.ta priča mi je ista kao i ona da se u vreme komunjara nije smjela slaviti Slava i Božić.naš stari je bio šef u jednoj Teslićkoj firmi i mi smo oduvjek slavili.nemojte generalizovati sliku neke stranke na osnovu priča rekla-kazala koje neko protura.da li je sadašnja garnitura SDS Teslić ona koja je uništila Teslić prije 10 godina a nosi teret te slike koja je postavljena,da li je kompletan sastav SNSD ogrezao u zločinu prema Tesliću ili samo pojedinci.u svakoj porodici ima crnih ovaca tako i u svakoj stranci.ali tu je ona osnovna i najčistija ideja demokratije da se kroz izborni proces unutar stranke kazne oni koji nezaslužuju povjerenje članova a kada sami članovi nemogu to uraditi onda to kazne obični birači na izborima kao što se to sada desilo.

pošalji odgovor

Miroslav [neregistrovani] (19. 10. 2012, 19:04:20)

PRIJEDLOG UREDNIKU PRESSa

Postovani glavni urednice, nakon procitanih 47 komentara na ovaj clanak, ne mogu da ne uocim da se njih 30ak odnosi na rukovodstvo sivu eminenciju SNSDa u Teslicu, pominju se i Teslicanima znani tajkuni, te mislim da biste, iz postovanja prema svojim citaocima i posjetiocima ovog sajta, trebali napraviti jednu dobru novinarsku pricu na ovu temu.
Zivjelo istrazivacko novinarstvo ! ! !

pošalji odgovor

bolje ikad nego nikad!! [neregistrovani] (21. 10. 2012, 11:34:23)

ETO SRBACKE STRANKE SNSDA

Eto kakvu smo mi u Srpcu imali vlast dacu samo jedan primjer, poslanik sada direktor Elektro Distribucje Srbac,koji ima platu vecu od nase cetiri puta, pa mu je i to bilo malo onda je zaposlio i svoju suprugu,kad su je pitali kakva ti je potreba da radis?ona je rekla: "cisto iz dosade".Pa ljudi jeli moguce da neko uziva u onom sto je stekao na lopovski nacin?neko radi za bijednu platu i nemoze da prezivi mora ujutru da porani prije posla nebili nesto nasao u konteneru,narod je gladan i bice jos gore ako se ova vlast ne ukine! Cekat cemo jos dvije godine pa ce mo pocet vec jednom disati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pošalji odgovor

bolje ikad nego nikad!! [neregistrovani] (21. 10. 2012, 11:49:58)

ETO SRBACKE STRANKE SNSDA

Eto kakvu smo mi u Srpcu imali vlast dacu samo jedan primjer, poslanik sada direktor Elektro Distribucje Srbac,koji ima platu vecu od nase cetiri puta, pa mu je i to bilo malo onda je zaposlio i svoju suprugu,kad su je pitali kakva ti je potreba da radis?ona je rekla: "cisto iz dosade".Pa ljudi jeli moguce da neko uziva u onom sto je stekao na lopovski nacin?neko radi za bijednu platu i nemoze da prezivi mora ujutru da porani prije posla nebili nesto nasao u konteneru,narod je gladan i bice jos gore ako se ova vlast ne ukine! Cekat cemo jos dvije godine pa ce mo pocet vec jednom disati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pošalji odgovor

vikiliks [neregistrovani] (23. 10. 2012, 19:17:59)

TESLIĆ ISTINA O SPOMENKI PAUREVIĆ-ČUTURA

Bivši hrvatski konzul u Banja Luci Bruno Paurević je na robiji pročitajte zašto:
Ucjenjivao ljude u Tesliću
Prema pisanju "Slobodne Bosne", kompletnu proceduru dodjele donacija u općini Teslić, koje Vlada RH daje u građevinskom materijalu, "privatizirali" su Bruno Paurević, njegova rodica Spomenka Paurević i njezin suprug Marijan Čutura, šef lokalnog Ureda za obnovu. Navodi se da su ucjenjivali ljude da moraju potpisati kako su primili materijal u vrijednosti od 50.000 KM iako paket pomoći nije vrijedio više od 20.000 KM, a tražili su i po 500 KM samo za uvrštenje na popis korisnika donacija.
Paurević je svojoj rođakinji povjerio i posao izrade monografije Komušine, svojeg rodnog mjesta, za što je Vlada RH dala 40.000 kuna.
http://arhiv.slobodnadalmacija.hr/20070806/novosti04.asp

pošalji odgovor

srbin [neregistrovani] (25. 10. 2012, 13:20:56)

ČUTURA ZNG ILI HVO

Je li to onaj Čutura što je platio one tenkove hrvatskoj vojsci 1991. godine(Zboru narodne garde ili Hrvatskoj vojsci odbrane) da se odbrane od "srpske agresije"?

pošalji odgovor

miki [neregistrovani] (26. 10. 2012, 13:40:29)

SNSD Teslić

Moj Milorade. Ukini OO SNSD Teslić, to ti je najčestitije.

pošalji odgovor

SRBIN [neregistrovani] (26. 10. 2012, 20:25:22)

MIKI SRBINE

Miki komentari su ti za svaku pohvalu. Daj razvali ih, nek ovi iz SNSD shvate da su nigdje i nista, bez glave i bez repa. A o mozgu da ne govorimo.Slijepci nagurase glasove kriminalcima-Spomenki. Riljajte radnici Novog Borja za Spomenkin paušal od 800 KM.Pozdrav iz Teslića tradicionalnim pozdravom naše najveće Srpkinje Ivke: Naprijed Hrvatska i Zauvijek SRP(HRVAT)SKA !!!!!!!!!!!!!!!!!

pošalji odgovor

Okus [neregistrovani] (22. 05. 2013, 12:03:25)

Tisine

Problem je u narodu, moramo pod hitno smjenit narod da drzavi bude bolje, data je olovka budalama na 1 minut i vidljive su posljedice

pošalji odgovor
Vesti dana
Golić: Još nismo dobili odgovor od Hrvatske

04. 05. 2015

Golić: Još nismo dobili odgovor od Hrvatske

Ministar za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske Srebrenka Golić izjavila je da Srpska još nije dobila odgovor od Hrvatske o rešavanju problema ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date