Vesti dana

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

01. 10. 2012

Namerno prenosila HIV beogradskim biznismenima

Devojka M. Č. (27), nakon što je otkrila da je zaražena virusom HIV-a, rešila je da se osveti muškarcima tako što je prenela virus na najmanje petoricu beogradskih biznismena.

slika1
Foto: Ilustracija

Kako javljaju mediji, ona će u narednim danima biti uhapšena zbog namernog širenja virusa HIV. Policija joj je ušla u trag pre mesec dana kada ju je prijavio bivši ljubavnik, kojeg je zarazila, nakon čega je on virus preneo supruzi.

"On je prvi osetio simptome, a onda i njegova supruga. Pošto im je iz dana u dan bilo sve lošije, otišli su kod privatnog lekara i uradili analizu krvi. Tada su saznali da su HIV pozitivni. Žena se odmah razvela od njega, a on je podneo prijavu policiji", rekao je jedan od inspektora.

Devojka je zaraženom muškarcu priznala da je još u maju 2009. godine saznala da ima AIDS. Osim toga, rekla mu je da on nije jedina žrtva, već da je za to vreme imala odnose s još četvoricom muškaraca. Objasnila mu je da je imala nameru da se osveti celom muškom rodu.

Osumnjičena je trenutno zaposlena u jednoj poznatoj marketinškoj agenciji i izuzetno je atraktivna.

Prema krivičnom zakoniku Srbije, za ovo delo je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina. U slučaju da nastupi smrtna posledica, propisana je kazna od pet do 15 godina.

 

komentari (5)
pošalji komentar

buba [neregistrovani] (01. 10. 2012, 19:35:02)

samo četvorica

malo brate .......

pošalji odgovor

Nebojsa [neregistrovani] (02. 10. 2012, 02:35:36)

slobodna

cura je nevina...

pošalji odgovor

dax [neregistrovani] (02. 10. 2012, 07:12:25)

hiv

sta je ima sad prijavljivati,sto je nije odbio kada je trazio,zao mi je te zene,sto ju je idiot zarazio,tipicno musko vjeran pametan biznismen tura nos gdje mu nije mjesto,takvih mi nije ni zao,zenica kuci pere kuva docekuje i opet mu nije dobro,svako od nas zeli neku promjenu,ali malo tu oromjenu moras da prostudiras malo bolj.

pošalji odgovor

NN [neregistrovani] (02. 10. 2012, 09:20:21)

!

A ta sto je sirila virus, javno na trgu zapaliti!

pošalji odgovor

aleksandar [neregistrovani] (02. 10. 2012, 09:40:37)

hiv

Mislim da se radi o dosta više zaraženih osoba, predpostavljam da su i ta četvorica muškaraca imali svoje partnerke supruge, ljubavnice i sl.
Žao mi je svakog, ko se zarazi ovim virusom.

pošalji odgovor
Vesti dana
"Teroristički napadi biće još češći"

28. 04. 2015

"Teroristički napadi biće još češći"

Vojni analitičar Aleksandar Radić smatra da će se teroristički napadi na ovim prostorima sve češće dešavati i da će određivati političku stvarnost ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date