Vesti dana

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

Banjaluka 26. 08. 2012

Srna

Vasić : SNSD ide u petu pobedničku kampanju

Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na predstojećim lokalnim izborima u BiH ide u petu pobedničku kampanju i na pobedu i u Doboju, Prijedoru, Bijeljini, Vukosavlju, Brodu, Ugljeviku, Nevesinju i Bileći, izjavio je izvršni sekretar SNSD-a Rajko Vasić.

Slika 1
 

Prema njegovim rečima, SNSD se drži pravila "jedan načelnik - jedan narodni poslanik", pa je pobeda zagarantovana čak i na izborima 2014. godine.

"To što je nedavno (lider SDS-a Mladen) Bosić nabrojao 20 opština u kojima SNSD ima vlast, a u kojima će, po njemu, pobediti SDS, svrstava ga u onu drugu kategoriju. On ne zna da je SNSD već pobedio", istakao je Vasić u intervjuu.

On je dodao da se jedno pravilo ne menja od kada postoje izbori.

"A to pravilo glasi 'pobedio je onaj ko je već pobedio, a izgubio je onaj ko ne zna ko je pobedio", istakao je Vasić.

On je naglasio da u Trebinju, iako je bilo zvižduka, načelnik opštine Dobrosav Ćuk nikad nije bolje stajao na izbornim koordinatama.

"U pitanju su marginalizovane politički patološke grupe, verovatno, sponzorisane od stranih platiša. Ali neka i iskreno zvižde. Mi se ne bojimo demokratskog miljea, jer će naši birači jasno razgraničiti šta je šta", rekao je Vasić, navodeći da je, na primer, pre nekoliko dana u Doboju na političko - porodičnom druženju bilo skoro hiljadu mladih sa predsednikom Opštinskog odbora SNSD-a Urošem Gostićem i kandidatima.

Na pitanje da li je "lov na Zlatka Lagumdžiju" predizborna priča, Vasić je istakao da je "slučaj Lagumdžija" tačka na kojoj pada ili opstaje dejtonska BiH.

"Ako Lagumdžiju `njegovi` ostave sada `u sedlu` sa BiH je svršeno. Možda će trajati i još trideset godina, ali je to mrtvac koji kopni. Mi ne lovimo Lagumdžiju, mi se borimo za dejtonsku BiH. Pravo pitanje je koliko će još energije Republika Srpska imati za te borbe, pre nego što pokupi ono što je u Dejtonu unela u BiH", istakao je Vasić.

On smatra da je pogrešio kada je rekao da je Srpska napravila grešku što je Lagumdžiji dala Ministarstvo inostranih poslova BiH, te dodaje da sada misli da je to dobro, jer svi vide da je Srpska bila u pravu.

"Sada svi vide da smo dobro zborili kad smo rekli da će ići po svetu i činiti zlo protiv Srba i Srpske. Lagumdžija je Srđan LjUbojević sarajevske Bosne", rekao je Vasić.

Izvršni sekretar SNSD-a ističe da je Srebrenica "slika i prilika" kako bošnjački politički faktor shvata politiku i BiH - kao pitanje prevare, obmane, krađe i anarhije.

"Akcija jednokratne prijave boravišta je tipična azijatska, otomanska filozofija u kojoj i izvesni /Muamer/ Zukorlić vidi svoju mesijansku ulogu. NjEga treba uhapsiti ako dođe da glasa", poručio je Vasić i dodao da onaj ko nije državljanin Srpske može na izbore doći kao turista.

On je istakao da je SNSD ponosan što je u Srebrenici kandidovao ženu za načelnika i što je to zajednički kandidat svih srpskih stranaka.

"To je politički kapital za budućnost. Sve ostalo su marginalije", napomenuo je Vasić, dodavši da činjenica da su se u Srebrenici na javnom mestu tukli predstavnici SDP-a BiH i SDA govori kakva je slika bošnjačke politike.

Vasić je dodao da, nasuprot tome, SNSD gradi političku porodicu, a ne klasičnu, ortodoksnu partiju, dok je pobedu na izborima dužan svojim biračima i članovima, kojih trenutno ima oko 160.000.

komentari (18)
pošalji komentar

cile [neregistrovani] (26. 08. 2012, 10:35:36)

...

Pod hitno na SOKOLAC

pošalji odgovor

gajo [neregistrovani] (26. 08. 2012, 11:58:00)

ua,ua

ti si vaske do kraja zglajzo,potrebna ti je pomoć,snsd,može da pobjedi prevarom,jer vidi se kako narod srpske živi pod vlašću snsd,nikad gore stanje nije bilo gore.nisam nikada stranački bio opredeljen ni za jednu stranku,al snsd je ogulio narod srpske to svi vidimo i sve je jasno,nula bodova.

pošalji odgovor

miško [neregistrovani] (26. 08. 2012, 12:15:48)

snsd

srpstvo je lijepa priča za prdizbornu kampanju, ali u petoj izbornoj pobjedi narod sa 160 km penzije i ovolikim brojem nezaposlenih mrtav narod

pošalji odgovor

mosa [neregistrovani] (26. 08. 2012, 12:33:50)

samo strpljenje

Nije vazno koce da pobjedi,opet je pobjeda nasa.Citajte knjige od gospodina Vasica,to vam je bolje,nego da kritikujete.Mi smo trebinjci uvjereni i vjerujemo,sto nam gospodin Vasic prica i porucuje.Gospodine Vasicu da ste nam zivi jos godina 100,a nasa srpska pobjeda je vec tu zato sto imamo vas i drugo nam nista nije potrebno.Srpska se niceg ne boji,dok imamo vas i naseg predsednika Milorada,Bog mu dao zdravlje ,dug zivot i da nas vodi jos godina 100!

pošalji odgovor

seeeriiiii [neregistrovani] (26. 08. 2012, 13:48:45)

seeeriiii

Čija je podjeba, vaša, ili nihova, jel ti imaš platu 5000KM ili oni , jel ti imaš kuću na Kipru ili oni, jet tvoji imaju posao ili oni? Razmisli čija je pobjeda!

pošalji odgovor

Rasa [neregistrovani] (26. 08. 2012, 14:06:52)

SNSD ide pravo u Tunjice

Koliko se meni cini SNSD tj.vrh ove partije ici ce umesto na izbore kolektivno u Tunjice. Mega kradje u vezi auto-puta i zgrade Vlade RS ostaile su vecinu stanovnistva u RS na ivici egzistencije. Sad i afera sa Hypo bankom samo govori u prilog da je SNSD organizovana kriminalna grupa, a da je Dodik odavno trebalo da odgovara ali je sramna trampa MVP za SIPU sa Lagumdzijom bio potez usmeren na izbegavanje licne odgovornosti. Svi vi to u RS dobro znate i gledate ali dovoljno je da Dodik zamase nacionalnim zastavicama i svi stavljate glave u pesak. Neka Vam onda i bude tako. . .

pošalji odgovor

Sima Kosmos [neregistrovani] (26. 08. 2012, 14:35:23)

Komitet

Još malo pa da osnujemo CK , pa za kupovinu toalet papria da ptamo komitet. Divna jedna svijetla budućnost taman da ubjedljivo povećamo prednost na prvom mjestu po nezaposlenosti u evropi za sad je 27%. Jupi nova pobjeda i novi proceni nezaposlenosti.

pošalji odgovor

gajo [neregistrovani] (26. 08. 2012, 14:37:35)

---------

neka pobjedi ko god hoće samo ne snsd,sp i dns,uništili su sve,a ova suša je dotukla i spalila šta je stigla,neka že se,sirotinjo i bogu si teška.

pošalji odgovor

dzoni [neregistrovani] (26. 08. 2012, 14:45:44)

samo ti sanjaj

tvoja lopovska ekipa je svjesna da konstantno pada jer je ojadila drzavu pa smo sad siromasniji nego u ratu.ostaje vam samo da pricate preko vasih kontrolisanih medija.sds do pobjede!

pošalji odgovor

kiki [neregistrovani] (26. 08. 2012, 14:46:33)

hkp33

tako je SNSD treba i zaradio je da ide pravo na tunjice,slažem se sa predhodnikom koji je pisao u pravu je a i vidjeo se rad snsd,katastrofa.

pošalji odgovor

Čiko [neregistrovani] (26. 08. 2012, 16:07:09)

Glamoč

Koliko srpskih kandidata ima u Glamoču? Bruka jedna šta rade Glamočkom narodu.Dođi te i vidjećete kako narod živi.

pošalji odgovor

Kukumar [neregistrovani] (26. 08. 2012, 16:29:59)

Dosta je i vas ( ica )

Mislim da sam dobro vidio popis gdje se on nada pobjedi.raduje me sto na tom spisku NEMA Modrice i Samca.Mislim...dugo su brate upropastavali ove opstine , red je da malo sjasu sa naroda i da se dobro provjetre prostorije gdje su se oni gnijezdili svih ovih godina zajedno sa svojim poltronima...dosta je bilo..malo na odmor od 12-16 godina.

pošalji odgovor

zrki [neregistrovani] (26. 08. 2012, 16:52:39)

aps

SNSD NEIDE u pobjedničku kampanju,nego momentalno u ZATVOR,al momentalno.

pošalji odgovor

Gujar [neregistrovani] (26. 08. 2012, 17:40:28)

!!!!!!!!!!!!

Ako zelite islamsku unitarnu Bosnu, glasajte za Bosica i Cavica.

pošalji odgovor

snsd [neregistrovani] (26. 08. 2012, 17:45:36)

rajko vasić

prirodno je i demokratski da se nakon kako Rajko kaže petih izbora promjeni vlast,pa evo sve privatne drževe su pale u arapskom proljeću,ostao je još DODIK I LUKAŠENKO, SRBI SU JEDNOSTAVNO PROGUTALI TRIK DA IM JE DODIK ZAŠTITNIK NACIJE, kada ode saznaće koliko ih je dobro ošišao na tu foru, sada je vrijeme za nove koalicije sds-pdp

pošalji odgovor

Zemo [neregistrovani] (26. 08. 2012, 18:29:09)

rezime

Dodik poslao gorile da tuku djecu navijace tinejdzere u dvorani borik
Dodik oslobodjen nekakvih optuzbi, ispred suda trubaci
Dodik nas bruka po susjednim zemljama, gostujuci na televizijama i psujuci ko kocijas
Ko nije dodikov igrac ili u njegovoj stranci, taj je gradjanin treceg reda
Izvjestaj revizora o gradnji zgrade vlade, zatim prodaji nekih drzavnih preduzeca ukazuje na x nepravilnosti..
Dodikov sin dobio 3 milke bespovratnog kredita od komisije u kojoj je tatko bio clan, uz javno obrazlozenje da je bolje da mu se odobri taj kreditic nego da bude narkoman...
Zatim ovaj njegov protivkandidat, Cavic, taj je na bijelom bio po titanijumu i diskotekama kad sam ja bio tinejdzer. U cokorskim poljima frajer ogradio imanje zidinama, u najvecoj krizi dovozio cisternama morsku vodu da se kupa sincina preko ljeta sa svojim dzankozama, i da se organizuju zurke tip orgije. Taj isti Cavic je priznao Srebrenicu kao genocid, svojim cinom izvinjenja pred muftijama mudzahedinima teroristima. Taj isti Cavic je na kraju svog predsednickog mandata pomilvao 30 okorjelih kriminalaca sa tunjica, a uslovi njihovog pomilovanja samo glupsonima nisu ocigledni...
Ivanic sa svojm drp strankom prodaje drzavna preduzeca po pola marke, sa sve sprehom demokratskog progresa..
O sdsu je suvisno pricati koja je to mafija sa svojim cickom bjelicom, i kandidatima za mastermajnda..O ovim mafijama u federaciji da i ne govorimo...Itd Itd Itd..
Znaci to je izbor koji nam se nudi narode..???? Pa ako smo glupi i zaboravljamo sta se desavalo u poslednjih 20 godina, od kad gore pomenute stranke vedre i oblace narod RS i BiH, onda mi i zasluzujemo ovo sranje sto nam se desava.
Pa vi vidite narode moj...

pošalji odgovor

zoran [neregistrovani] (26. 08. 2012, 19:08:23)

izbjeglica

Tebe mora da je Mile izbavio iz tog krsa pa tako pricas ali razumljivo kad neko dodje iz selendre svoje u grad pa ne vidi nista vise oko sebe

pošalji odgovor

Gladni i napaćeni građanin [neregistrovani] (26. 08. 2012, 21:55:13)

Vasiću i ostali stručnjaci

Kako te nije sramota Vasiću, uzimaš mjesečno 10.000,00 KM i popuješ nama sirotinji kako ste pametni i uspješni vi iz snsda. Pa pogledajte šta je nas obični smrtnika na birou jedva spajamo kraj sa krajem!!!

pošalji odgovor
Vesti dana
Dačić u sredu u Banjaluci

27. 04. 2015

Dačić u sredu u Banjaluci

Predsedavajući OEBS-a Ivica Dačić trebalo bi u sredu, 29. aprila, da poseti Kancelariju ove organizacije u Banjaluci, rečeno je Srni u Generalnom konzulatu Srbije u Banjaluci ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date