Vesti dana

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

29. 03. 2012

Tuš otvorio 17. supermarket u Bosni i Hercegovini

U Tešnju otvoren Tuš supermarket

Nastavljajući realizaciju poslovne strategije razvoja na strateškim tržištima, Tuš je otvorio supermarket u Tešnju i time proširio maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini. Sedamnaesti po redu supermarket otvoren je u Tržnom centru Ukus u Tešnju, a zaposlenje je dobilo 25 novih Tuševih radnika.

slika1

Slovenački trgovački lanac Tuš zajedno s novim objektom, u svojim trgovinama u Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkom, Cazinu, Mostaru, Sarajevu, Prnjavoru, Ugljeviku, Sanskom Mostu, Srebreniku, Modriči, Istočnom Sarajevu, Doboju i Velikoj Kladuši zapošljava više od 600 radnika.

U novom modernom supermarketu prodajne površine od 750 m2, kupci mogu birati između više od 10.000 proizvoda prehrambenog i neprehrambenog programa. Svaki dan svež hleb i pecivo pripremaju u Tušu sistemom vlastite pekare. Dobro snabdevenu mesnicu dopunjuje delikatesni odjel, te odjel voća i povrća i bogat izbor proizvoda iz neprehrambenog programa. Supermarket će biti otvoren od ponedeljka do subote od 08.00 do 21.30 časova, a nedeljom od 08.00 i 19.00 časova.

Svečani deo otvaranja počeo je u 11.00 časova presecanjem vrpce. Vrpcu je presekao direktor Tuš Trade Tine Kek i načelnik opštine Tešanj gospodin Fuad Šišić. Otvaranju je prisustvovao veliki broj predstavnika lokalne zajednice i građana, koji su uživali u celodnevnom programu sa brojnim degustacijama i zabavnim programom. Tuš u svom radu veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti. Ovoga puta povodom otvaranja Tuš supermarketa, donaciju u vidu pet punih potrošačkih kolica prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po vlastitom izboru, namenjenu Udruženju roditelja, dece i omladine s posebnim potrebama Tešanj uručio je gospodin Kek predstavnici udruženja, gospođi Jasni Katica.

Svoje geslo 'gde dobre stvari koštaju manje' u Tušu pored brojnih akcija i pogodnosti, koje organiziraju tokom cele godine, dokazuju i sa Tuš Klubom - program pogodnosti i popusta, koji trenutno broji više od 220.000 članova i u okviru kog se mogu naći brojni proizvodi poznatih brendova i za do 50 odsto jeftinije.

pošalji komentar
Nema komentara.
Vesti dana
Miškoviću se oduzima plac na Novom Beogradu!

29. 03. 2015

Miškoviću se oduzima plac na Novom Beogradu!

Država je odlučila da iseli Miroslava Miškovića, vlasnika „Delta holdinga“, sa placa na Novom Beogradu, gde mu se nalazi upravna zgrada, saznaje Kurir ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date