Vesti dana

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

29. 03. 2012

Tuš otvorio 17. supermarket u Bosni i Hercegovini

U Tešnju otvoren Tuš supermarket

Nastavljajući realizaciju poslovne strategije razvoja na strateškim tržištima, Tuš je otvorio supermarket u Tešnju i time proširio maloprodajni lanac u Bosni i Hercegovini. Sedamnaesti po redu supermarket otvoren je u Tržnom centru Ukus u Tešnju, a zaposlenje je dobilo 25 novih Tuševih radnika.

slika1

Slovenački trgovački lanac Tuš zajedno s novim objektom, u svojim trgovinama u Bihaću, Tuzli, Bijeljini, Brčkom, Cazinu, Mostaru, Sarajevu, Prnjavoru, Ugljeviku, Sanskom Mostu, Srebreniku, Modriči, Istočnom Sarajevu, Doboju i Velikoj Kladuši zapošljava više od 600 radnika.

U novom modernom supermarketu prodajne površine od 750 m2, kupci mogu birati između više od 10.000 proizvoda prehrambenog i neprehrambenog programa. Svaki dan svež hleb i pecivo pripremaju u Tušu sistemom vlastite pekare. Dobro snabdevenu mesnicu dopunjuje delikatesni odjel, te odjel voća i povrća i bogat izbor proizvoda iz neprehrambenog programa. Supermarket će biti otvoren od ponedeljka do subote od 08.00 do 21.30 časova, a nedeljom od 08.00 i 19.00 časova.

Svečani deo otvaranja počeo je u 11.00 časova presecanjem vrpce. Vrpcu je presekao direktor Tuš Trade Tine Kek i načelnik opštine Tešanj gospodin Fuad Šišić. Otvaranju je prisustvovao veliki broj predstavnika lokalne zajednice i građana, koji su uživali u celodnevnom programu sa brojnim degustacijama i zabavnim programom. Tuš u svom radu veliku pažnju poklanja društvenoj odgovornosti. Ovoga puta povodom otvaranja Tuš supermarketa, donaciju u vidu pet punih potrošačkih kolica prehrambenih i neprehrambenih proizvoda po vlastitom izboru, namenjenu Udruženju roditelja, dece i omladine s posebnim potrebama Tešanj uručio je gospodin Kek predstavnici udruženja, gospođi Jasni Katica.

Svoje geslo 'gde dobre stvari koštaju manje' u Tušu pored brojnih akcija i pogodnosti, koje organiziraju tokom cele godine, dokazuju i sa Tuš Klubom - program pogodnosti i popusta, koji trenutno broji više od 220.000 članova i u okviru kog se mogu naći brojni proizvodi poznatih brendova i za do 50 odsto jeftinije.

pošalji komentar
Nema komentara.
Vesti dana
Sutra visoke temperature i grmljavina

05. 05. 2015

Sutra visoke temperature i grmljavina

Zbog visoke temperature vazduha i grmljavine meteoalarm je za sutra izdao žuto upozorenje za regije Banjaluka, Prijedor, Višegrad, Sarajevo i Tuzla, objavio je Hidrometeorološki ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date