Hronika

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

Tuzla 31. 01. 2013

Press RS

Obdukcija - Za Slobodana Spasojevića zatražen pritvor

Kćerku prvo izbo, a zatim je zaklao

Obdukcijom tela Šejle Spasojević (30) iz Tuzle utvrđeno je da ju je otac Slobodan Spasojević (56) brutalno izbo po telu, a potom joj prerezao vrat, saopšteno je iz tuzlanskog kantonalnog tužilaštva.

slika1
TELO NESREĆNE DEVOJKE PRONAĐENO U ŠUMI... Šejla Spasojević
Zbog ubistva kćeri tužilaštvo je od Suda Tuzlanskog kantona zatražilo da Slobodanu Spasojeviću odredi pritvor do mesec dana.
U tužilaštvu ni juče nisu želeli govoriti o motivima ubistva, navodeći da se još uvek provodi celi niz istražnih radnji i veštačenja, kako bi bile utvrđene sve okolnosti vezane za taj događaj.
- Za sada je utvrđeno da je Spasojević u ponedeljak u popodnevnim časovima došao sa kćerkom Šejlom u tuzlansko naselje Krojčica, odakle su se pešice uputili na brdo Ilinčica. Tamo joj je, nakon kraće prepirke, zadao nekoliko udaraca pesnicama u glavu, a potom uzeo preklopni nož sa kojim ju je više puta ubo u telo Osim toga, obdukcija je pokazala da ima i rezne povrede na vratu - saopšteno je iz tužilaštva.
U tužilaštvu ističu da ovih dana trebaju dobiti nalaz i mišljenje veštaka sudske medicine o Spasojevićevom psihofizičkom stanju, kako bi se videlo da li je u vreme ubistva bio uračunljiv.
Podsećamo, Slobodan Spasojević je kćerku ubio u ponedeljak oko 16 časova, na izletištu Ilinčica kod Tuzle. Nakon ubistva otišao je u policiju i prijavio zločin. Policija je telo pronašla u šumi, na udaljenosti od oko 100 metara od puta. Ubijena Šejla živela je sa roditeljima i četvoro braće i sestara u tuzlanskom naselju Kojšino.

Sn. K.

pošalji komentar
Nema komentara.
Hronika
Uhapšen Avdulah Hasanović

28. 04. 2015

Uhapšen Avdulah Hasanović

Lice koje je jutros uhapšeno zbog povezanosti sa terorističkim napadom u Zvorniku je Avdulah Hasanović, koji je ranije hapšen u akciji "Damask" Agencije za istrage i zaštitu ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date