Hronika

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

Tuzla 31. 01. 2013

Press RS

Obdukcija - Za Slobodana Spasojevića zatražen pritvor

Kćerku prvo izbo, a zatim je zaklao

Obdukcijom tela Šejle Spasojević (30) iz Tuzle utvrđeno je da ju je otac Slobodan Spasojević (56) brutalno izbo po telu, a potom joj prerezao vrat, saopšteno je iz tuzlanskog kantonalnog tužilaštva.

slika1
TELO NESREĆNE DEVOJKE PRONAĐENO U ŠUMI... Šejla Spasojević
Zbog ubistva kćeri tužilaštvo je od Suda Tuzlanskog kantona zatražilo da Slobodanu Spasojeviću odredi pritvor do mesec dana.
U tužilaštvu ni juče nisu želeli govoriti o motivima ubistva, navodeći da se još uvek provodi celi niz istražnih radnji i veštačenja, kako bi bile utvrđene sve okolnosti vezane za taj događaj.
- Za sada je utvrđeno da je Spasojević u ponedeljak u popodnevnim časovima došao sa kćerkom Šejlom u tuzlansko naselje Krojčica, odakle su se pešice uputili na brdo Ilinčica. Tamo joj je, nakon kraće prepirke, zadao nekoliko udaraca pesnicama u glavu, a potom uzeo preklopni nož sa kojim ju je više puta ubo u telo Osim toga, obdukcija je pokazala da ima i rezne povrede na vratu - saopšteno je iz tužilaštva.
U tužilaštvu ističu da ovih dana trebaju dobiti nalaz i mišljenje veštaka sudske medicine o Spasojevićevom psihofizičkom stanju, kako bi se videlo da li je u vreme ubistva bio uračunljiv.
Podsećamo, Slobodan Spasojević je kćerku ubio u ponedeljak oko 16 časova, na izletištu Ilinčica kod Tuzle. Nakon ubistva otišao je u policiju i prijavio zločin. Policija je telo pronašla u šumi, na udaljenosti od oko 100 metara od puta. Ubijena Šejla živela je sa roditeljima i četvoro braće i sestara u tuzlanskom naselju Kojšino.

Sn. K.

pošalji komentar
Nema komentara.
Hronika
Autobus sleteo u Lim, potraga za vozačem

26. 03. 2015

Autobus sleteo u Lim, potraga za vozačem

Vozač autobusa "Puteva Užice" M.K. koji je oko 15 sati sleteo u Lim još nije pronađen, potvrdio je Tanjugu tužilac Ljubo Vukašinović koji je vršio uviđaj ...

26. 03. 2015

Šarić iznosi odbranu
Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date