Globus

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

24. 01. 2014

Telegraf.rs

Pijana Kamila napala Kejt Midlton!

Kejt Midlton (32), vojvotkinja od Kembridža žestoko se obračunala sa maćehom princa Vilijama, Kamilom Parker Bouls (66).

slika1
Iako uvek sve izgleda idealno kad je kraljevska porodica u pitanju, iza vrata kraljevske palate odvijaju se razne stvari za koje javnost nikad ne sazna. Ali, ovog puta Kamili, supruzi princa Čarlsa, nije bilo važno hoće li neko da čuje dok je pretila Kejt Midlton i princu Čarlsu.

Sve je počelo kada je Kejt prebacila Kamili što je nakon svađe s princom Čarlsom otišla na skupoceno krstarenje na luksuznoj jahti o kojem su brujili svi mediji. Vojvotkinja od Kembridža je dodala da bi razvod njihovog, trenutno, klimavog braka bio preskup jer bi Kamila tad profitirala sa stotinama miliona funti.

Kamili upućene kritike nisu prijale, pa je kad je malo popila izgubila kontrolu. Izjurila je iz palate i vikala na supruga: "Uništiću i tebe i tvoju porodicu!".

Na njenu žalost, u blizini je bilo nekoliko svedoka koji su sve ispričali medijima.

Osim toga, šuška se da je Kamila ljubomorna na Kejt jer izgleda kao idealna britanska princeza. Javnost je obožava, postavlja trendove kako u društvu tako i u modi, princu Vilijamu je rodila sina, a sad se bavi i humanitarnim radom.

U ovonedeljnom izdanju tabloida "Globe" objavljeno je da se Čarls i Kamila razvode, a to bi moglo kraljevsku porodicu da košta 350 miliona dolara.

pošalji komentar
Nema komentara.
Globus
Indonezija: Uskoro egzekucija devet osuđenika

25. 04. 2015

Indonezija: Uskoro egzekucija devet osuđenika

Indonezija je uputila zvanično obaveštenje o neposrednom izvršenju smrtne kazne devetorici osuđenika, među kojima je osam stranaca osuđenih zbog trgovine drogom, saopšteno ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date