Džet-set

pošalji prijatelju štampaj MySpace Share it: Digg Buzz up

04. 09. 2012

Tanjug

Tom Kruz: Priče o izboru moje supruge su laži

Holivudska zvezda Tom Kruz demantovao je medijske izveštaje o tome da su zvaničnici Sajentološke crkve navodno organizovali audicije kako bi mu pronašli odgovarajuću suprugu, prenose mediji.

Slika 1

- Laži u različitom obliku su i dalje laži rečene da bi se listovi prodavali - rekao je Kruzov predstavnik "Dejli mejlu".

Magazin "Veniti fer" nedavno je objavio tekst u kome navodi da su sajentolozi organizovali "audiciju" kako bi sada 50-godišnjem glumcu pronašli odgovarajuću suprugu. Desetine žena prošlo je kroz prilično surova ispitivanja da bi se utvrdilo da li predstavljaju pretnju crkvi i njenom najpoznatijem članu.

Audicija je organizovana pre nego što se Kruz venčao sa Kejti Holms.

Zvezda "Dosonovog sveta" navodno nije bila prvi izbor sajentologa.

Sajentološka crkva želela je da se glumac serijala Nemoguća misija" oženi mladom glumicom Nazanin Boniadi koja je bila član sekte, ali koja je ubrzo otpala kao kandidatkinja, jer nije ukazivala dužno poštovanje liderima sajentologa.

pošalji komentar
Nema komentara.
Džet-set
Ispeglala bore i  zategla kapke!

19. 04. 2015

Ispeglala bore i zategla kapke!

Vesna Zmijanac (58) se pohvalila novim izgledom objavivši fotografiju na Instagramu. Nije bilo moguće ne primetiti da ima mnogo zategnutiju kožu lica i da izgleda nekoliko ...

Arhiva
Arhiva
Click Here to Pick up the date
Click Here to Pick up the date