Uručene dve "škode rapid"

Uručene dve "škode rapid"

09.10.2013.Ažurirano: 23.06.2016.
Saša Kremenović, rukovodilac marketinga "Nestro petrola" Banjaluka, uručio je juče ključeve dobitnicima automobila "škoda rapid" koji su osvojili u nagradnoj igri pod sloganom "Toči više, rapid ti je bliže".

Automobile su dobili Dado Petrović iz Broda i Radojka Janjić iz Zvornika. Rukovodstvo "Nestro petrola" još čeka da se javi treći dobitnik čiji je kod izvučen.

- Troje dobitnika koji su slali SMS kodove sa računa prilikom kupovine na pumpama izvučeni su nasumičnim kompjuterskim odabirom među 250.000 poruka koje su nam stigle. Dobitnici su iznenađeni i srećni jer su dobili ove divne automobile, izuzetno atraktivne za kupce - rekao je Kremenović.

Dobitnik "škode rapid" Dado Petrović iz Broda kaže da je oduševljen svojom nagradom, ali da je još srećnija njegova kćerka koja će dobiti njegov stari automobil.

- Točio sam gorivo u Doboju, a poslao sam desetak poruka. Preporučio bih i drugima da okušaju sreću - rekao je Petrović. Oduševljena je i dobitnica Radojka Janjić.

- Ovo je stvarno veliko izenađenje jer smo poslali samo tri poruke. Igraću i dalje, a to savetujem i drugima - rekla je ona.

Komentari