Namerno prenosila HIV beogradskim biznismenima

Namerno prenosila HIV beogradskim biznismenima

01.10.2012.Ažurirano: 23.06.2016.
Devojka M. Č. (27), nakon što je otkrila da je zaražena virusom HIV-a, rešila je da se osveti muškarcima tako što je prenela virus na najmanje petoricu beogradskih biznismena.

Kako javljaju mediji, ona će u narednim danima biti uhapšena zbog namernog širenja virusa HIV. Policija joj je ušla u trag pre mesec dana kada ju je prijavio bivši ljubavnik, kojeg je zarazila, nakon čega je on virus preneo supruzi.

"On je prvi osetio simptome, a onda i njegova supruga. Pošto im je iz dana u dan bilo sve lošije, otišli su kod privatnog lekara i uradili analizu krvi. Tada su saznali da su HIV pozitivni. Žena se odmah razvela od njega, a on je podneo prijavu policiji", rekao je jedan od inspektora.

Devojka je zaraženom muškarcu priznala da je još u maju 2009. godine saznala da ima AIDS. Osim toga, rekla mu je da on nije jedina žrtva, već da je za to vreme imala odnose s još četvoricom muškaraca. Objasnila mu je da je imala nameru da se osveti celom muškom rodu.

Osumnjičena je trenutno zaposlena u jednoj poznatoj marketinškoj agenciji i izuzetno je atraktivna.

Prema krivičnom zakoniku Srbije, za ovo delo je zaprećena kazna zatvora od dve do 12 godina. U slučaju da nastupi smrtna posledica, propisana je kazna od pet do 15 godina.

 

Komentari

aleksandar
14.03.2015 - 12:41

Mislim da se radi o dosta više zaraženih osoba, predpostavljam da su i ta četvorica muškaraca imali svoje partnerke supruge, ljubavnice i sl. Žao mi je svakog, ko se zarazi ovim virusom.

0
0
NN
14.03.2015 - 12:41

A ta sto je sirila virus, javno na trgu zapaliti!

0
0
buba
14.03.2015 - 12:41

malo brate .......

0
0