Martina Vučević najlepša Semberka

Martina Vučević najlepša Semberka

14.04.2013.Ažurirano: 23.06.2016.
Martina Vučević (24) iz Bijeljine izabrana je za Mis Semberije 2013. godine. Za prvu pratilju izabrana je Ružica Jovanović, a lentu druge pratilje ponela je Dijana Miletić. Za Mis šarma proglašena je Maja Milovanović, dok je titula Mis fotogeničnosti pripala Enisi Vedinlić.
Na izboru, koji je u subotu uveče održan u prepunoj sali bijeljinskog Centra za kulturu, viđeno je mnogo lepih devojaka, a pet najlepših stekle su pravo učešća na ovogodišnjem izboru za "Mis Republike Srpske za Mis BiH".
Poznata manekenka Tamara Simić, kao glavna organizatorka i predsednica žirija izbora za Mis Semberije, očekuje da će upravo neka od devojaka iz Bijeljine osvojiti titulu najlepše devojke u BiH za ovu godinu.
- Naše devojke do sada su uvek imale uspeha u daljem takmičenju. Nadam se da će tako biti i sada. Prezadovoljna sam onim što su devojke pokazale. Lepe devojke su zaštitni znak Bijeljine i Semberije. Verujem da je i publika uživala u lepoti, ali i modnim revijama i nastupima pevača Nenada Cvijetića i Plesnog kluba "101" - kaže Simićeva.
Najlepša Semberka za 2013. godinu takođe nije krila zadovoljstvo. Martina Vučević je student "Slobomir P univerziteta", hobi joj je slikanje, a ponosno ističe da je iz Crne Gore, odakle se pre pet godina doselila u Bijeljinu radi studija.
- I ranije sam želela da se takmičim na izboru za mis, ali nisam mogla zbog toga što nisam imala državljanstvo. Sada su se stvorili uslovi da učestvujem, prijavila sam se i naravno - pobedila. Presrećna sam zbog toga. Očekujem uspeh i na izborima za Mis Republike Srpske i Mis BiH - samouvereno kaže Martina Vučević.
Izbor za Mis Semberije uspešno se organizuje već dve decenije. Pokrovitelji ovogodišnjeg takmičenja bili su Nova banka, Total TV, Sport klub, RTV BN, RTRS, Slobomir televizija, Radio Bobar, Falcon, Sektor sekjuriti, MDM komerc, modni studio "Stella" i drugi sponzori.

Komentari

mila
14.03.2015 - 12:41

od svih misica koje su se takmicile ja znam da je martina najljepsa misica i da nijedna druga nije trebala biti izabrana!!!!

0
0
Haris
14.03.2015 - 12:41

Očito, da sada nema više onih prijašnjih izbora za kojekakve misice, dok sada ima svako pravo da učestvuje na ovome takmičenju, bez obzira da li ta osoba ima pravo na to učešće, da li ta onda osoba ima njihovo državljanstvo u zemlji u kojoj se ona takmiči, i da li ona može učestvovati na tom takmičenju. Ja ne znam samo kako su ovi organizatori ovoga takmičenja za ovaj izbor Mis Semberije, mogli dozvoliti ovoj Crnogorki da se ona takmiči u ovome, i da ona postane Mis Semberije. I nije mi stvarno jasno, kako to da je ovaj žiri baš nju izabrao, kada je u ovim ostalim kategorijama, kao što su: prva, i druga pratilja, pa onda mis šarma, i ostale kategorije koje se dodjeljuju na ovim izborima, da su oni baš nju izabrali, kada je tu bilo i puno ljepših djevojaka od ove, koje nam dolazi iz Crne Gore. Ja stvarno ne vidim šta je ovaj žiri vidio u njoj, kada je nju odabrao, i po čemu je ona to lijepa, pa da je taj isti žiri nju izabrao da ona postane nova misica. Izgleda da je odavno izgubljeno ono gdje se na ovakvim izborima birala najljepša misica, i da sada žiri traži nešto u drugim curama, po čemu one postanu nove misice. Da nisu ovi žiri plačeni, pa da su oni nju izabrali, ili je možda nešto drugo u pitanju. Ali šta, ja to ne znam. To samo oni mogu znati, zašto su oni baš nju odabrali, pa da ona postane nova misica.

0
0
haris
14.03.2015 - 12:41

Ja stvarno ne znam kako je ova misica mogla biti izabrana u subotu za ovaj izbor za Mis Semberije za Mis RS, kada ona uopšte nije iz RS, i BiH. Već je ona iz Crne Gore, i ima njihovo državljanstvo, i ne znam stvarno kakvi su se to uslovi sad stvorili, pa da je ona izabrana za najljepšu ljepoticu. Ona iako ima stalno prebivalište u RS, to ne znači da je ona postala državljanka RS, odnosno BiH, i da je ona imala pravo učešća na ovome takmičenju. Ne znam samo kako su mogli dozvoliti da se ona takmiči na ovome izboru, i da postane Mis Semberije, kada ona nema pravo na to. Ja sam jutros gledo ovaj prilog na BN televiziji, i mislim da je trebala neka druga misica biti izabrana za ovaj Mis. Ona je državljanka Crne Gore ova nova misica, i ona je trebala da se takmiči u svojoj zemlji, pa da tamo ona i pobijedi, jer meni ona nije nikakva ljepotica, niti naljepša nešto, nije mi čak nešto ni lijepa. Meni od ovih drugih misica koje su izabrane u drugim kategorijama, ima nekoliko njih koje su puno ljepše od ove, i koje su one trebale da budu izabrane za najljepšu ljepoticu, a ne ova!?

0
0