Golišava savetnica ima "jaka leđa"!

Golišava savetnica ima "jaka leđa"!

12.11.2013.Ažurirano: 23.06.2016.
Hoće li golišavi "rani radovi" koštati diplomatske karijere Vanju Hadžović, mlađu savetnicu šefa diplomatije u Vladi Srbije Ivana Mrkića, saznaćemo uskoro. Buru koju je podigla pojava njenih škakljivih fotografija na internetu pokušaće da stiša upravo ministar, koji je naložio "hitnu istragu". Upućeni, međutim, smatraju da će ceo slučaj "progutati zaborav", jer mlada Hadžovićeva "ima leđa". Naime, zabavlja se sa sinom jednog bliskog saradnika premijera Dačića.

Do pre samo tri godine, kratka biografija Hadžovićeve je glasila: "Studentkinja i jedna od najpoželjnijih Beograđanki." Upućeni u gradska dešavanja predviđali su joj budućnost, ali u šou-biznisu, tako da je sve iznenadila kada se nedavno na mala vrata ušetala u srpsku diplomatiju.

Za to vreme devojka poznata iz noćnih provoda po beogradskim splavovima, po svoj prilici, vodila je dvostruki život. Naime, ona se danju predano bavila političkim delovanjem u zemunskom odboru Socijalističke partije Srbije. Tamo je, kako ističu njene stranačke kolege, upoznala i svog sadašnjeg izabranika.

- Titulu "najpoželjnije" Vanja Hadžović nije dobila slučajno. Ona se u poslednjih nekoliko godina zabavljala sa nekoliko poznatih biznismena i sportista, uporedo studirala menadžement u medijima, ali je i aktivno učestvovala u politici stranke - kaže izvor iz SPS-a i dodaje da se Hadžovićeva, po svemu sudeći, sprema za svoju prvu diplomatsku službu, negde van granica Srbije.

Mediji su, inače, svojevremeno objavili da je bila u kratkoj i burnoj vezi sa manekenom Vladom Vuksanovićem, sadašnjim verenikom pevačice Nataše Bekvalac.

- To je bilo nekad. Vanja je u međuvremenu upoznala stranačkog kolegu, sina bliskog Dačićevog saradnika, a noćni život zamenila za dnevne smene u Ministarstvu spoljnih poslova. Prijatelji kažu da je posao ozbiljno shvatila i potpuno mu se posvetila. Čak je upisala i Diplomatsku akademiju - kaže naš sagovornik.

Komentari

lala hercegovacka
14.03.2015 - 12:41

Hadzovic porodica za postovanje.Stara poznata komunisticka porodica poreklom je iz Trebinja tacnije 4km od grada.Naselje se nekad zvalo Dzivar,a danas je Petrovo polje.Da je moze videte Sveti Petar jako bi se obradovao u to sam siguran.Gazi devojko i bezobrazno ako treba i bez kompromisa.Srecno u buducnosti.

0
0
Observer
14.03.2015 - 12:41

E pa što odmah u naslovu ne objasnište da se radi i stranačkoj mladeži, partijskom podmlatku. To već objašnjava mnoge stvari, daje odgovore na pitanja koja vise u vazduhu..

0
0
Sone
14.03.2015 - 12:41

...jaku pozadinu.ahahaha

0
0