Kćerku prvo izbo, a zatim je zaklao

Kćerku prvo izbo, a zatim je zaklao

30.01.2013.Ažurirano: 24.06.2016.
Obdukcijom tela Šejle Spasojević (30) iz Tuzle utvrđeno je da ju je otac Slobodan Spasojević (56) brutalno izbo po telu, a potom joj prerezao vrat, saopšteno je iz tuzlanskog kantonalnog tužilaštva.
Zbog ubistva kćeri tužilaštvo je od Suda Tuzlanskog kantona zatražilo da Slobodanu Spasojeviću odredi pritvor do mesec dana.
U tužilaštvu ni juče nisu želeli govoriti o motivima ubistva, navodeći da se još uvek provodi celi niz istražnih radnji i veštačenja, kako bi bile utvrđene sve okolnosti vezane za taj događaj.
- Za sada je utvrđeno da je Spasojević u ponedeljak u popodnevnim časovima došao sa kćerkom Šejlom u tuzlansko naselje Krojčica, odakle su se pešice uputili na brdo Ilinčica. Tamo joj je, nakon kraće prepirke, zadao nekoliko udaraca pesnicama u glavu, a potom uzeo preklopni nož sa kojim ju je više puta ubo u telo Osim toga, obdukcija je pokazala da ima i rezne povrede na vratu - saopšteno je iz tužilaštva.
U tužilaštvu ističu da ovih dana trebaju dobiti nalaz i mišljenje veštaka sudske medicine o Spasojevićevom psihofizičkom stanju, kako bi se videlo da li je u vreme ubistva bio uračunljiv.
Podsećamo, Slobodan Spasojević je kćerku ubio u ponedeljak oko 16 časova, na izletištu Ilinčica kod Tuzle. Nakon ubistva otišao je u policiju i prijavio zločin. Policija je telo pronašla u šumi, na udaljenosti od oko 100 metara od puta. Ubijena Šejla živela je sa roditeljima i četvoro braće i sestara u tuzlanskom naselju Kojšino.

Komentari