Orićevi izrodi ubili 1.000 Bošnjaka sa spiska u Potočarima - Komentari

Orićevi izrodi ubili 1.000 Bošnjaka sa spiska u Potočarima

Povratak na članak

Orićevi izrodi ubili 1.000 Bošnjaka sa spiska u Potočarima

Ibran Mustafić, jedan od osnivača SDA i predratni poslanik ove stranke u tadašnjoj Skupštini BiH, kaže da se na spisku stradalih Bošnjaka u Potočarima nalazi veliki broj onih koji su ubijeni od strane snaga tzv. Armije BiH!

Komentari (18)

Udar
14.03.2015 - 12:41
..kad udari Mujo i Alija....ne pomaze Isus i Marija... Prorok Isaija
0
5
XX @Udar
14.03.2015 - 12:41
NEMA TU REKLA- KAZALA! SVI KOJI ĆE PRED BOGA NA ISTINU PRVO ĆE SE ISPOVIJEDITI NA ZEMLJI! TAKO I OVE ŠEVE I OSTALI POČINITELJI ZLOČINA ĆE KAO TIĆI PJEVATI! IMA DA MI PROČITAMO I ČUJEMO TAKVIH STVARI DA NI SAMI NEĆEMO VJEROVATI DA SU NAM SE DEŠAVALE! DŽABA SE OVDJE DANAS ZMAJEVI I BOŠNJACI ZGRAŽAJU... ČEK,ČEK DA SE KLUPKO ODMOTA DO KRAJA... I DALJE I JOŠ VIŠE ĆE IM BITI ŽAO ŠTO SU BOGA I VJERU PRANĐEDOVSKU IZDALI!!!
2
0
zeleni zub
14.03.2015 - 12:41
Koji sud "bolan" kada se 99% presuda vezanih za nacionalna pitanja riješava tako što presudi stranac! Jel to tebi nešto govori? A stranci koji su upleteni u sve to ZNA SE ZA KOGA RADE! Na hiljade ubijenih civila Srba u BiH a koliko je za to izrečeno presuda? Samo par! I ko da vjeruje tom i takvom sudu? Ko uopšte smije da svjedoči KADA SE ZNA KAKO SU PROŠLI ALBANSKI SVJEDOCI na Kosovu,kako su prošli SVI ONI KRIMINALCI MUSLIMANI KOJI SU UBIJALI CIVILE PO SARAJEVU! I jedni i drugi SU UBIJENI da se neotkrije istina, prvi da ne svjedoče o izvršiocima a drugi o naručiocima ubistava!!! Provjeri u Hagu ako meni ne vjeruješ! I ti bi onda rizikovao svoj život ili život svoje porodice? Ajd ne lupaj mame ti...
0
0
ja
14.03.2015 - 12:41
Pa kada smo mi Srbi mogli da prodajemo metke Muslimanina da nas ubijaju,onda nije cudno ni sto su se oni medjusobno ubijali!Sve je to jadno,ko prezivi neka prica a ko je glup neka ne vjeruje.
0
0
aco @ja
14.03.2015 - 12:41
ukucajte na youtube srebrenica izdani grad.posle tog će vam mnoge stvari biti jasne
0
0
ratkov
14.03.2015 - 12:41
ajme udario turcin na turcina kao da su vas Srbi pravili,pa se uvaljujete medjusobno
0
0
b.deretic @ratkov
14.03.2015 - 12:41
Koga to vise interesuje?SVOJE BLIZNJE SAMO PORODICE SPOMINJU NA SVIM STRANAMA A TRAVA ZABORAVA VEC JE DOBRO NARASLA.
0
0
Istina je smrt za laznu srebrenicu
14.03.2015 - 12:41
I umjesto da se ovoga covjeka pozove na nase Televizije mi gledamo neku kuknjavu ziranata i ostale nebitne buranije.Hoce li se sada javiti Duska Jurisic i ispricati istinu njoj zabrinutoj za bosnu.nema danas nikoga od silnih dusebriznika da o ovome pise.gdje su sada nevladine kucke da ovo prenesu.Svi mi to znamo..samo poneka budala vjeruje u pricu o Srebrenici.I takvih je sve manje...istina je jedino cega se boje muslimani rece jednom haris Silajdzic i bi u pravu...
0
0
Trebinjac
14.03.2015 - 12:41
Otkud ovaj Mustafić zna kad su Srbi njega zarobili? Dali je vidio ili je čuo?
0
0
SSSS
14.03.2015 - 12:41
EJ LJUDI U BANJALUCI GRIJANJA NEMA! HOCE LI TO IKO PRIMJETITI ILI CEMO SE I DALJE GRIJATI OBECANJIMA SNSD-a?
0
0
Veteran @SSSS
14.03.2015 - 12:41
Samo ti misli o svojoj guzici. Odbranili smo vam B.L. ali ce mo je i uskoro zauyeti. P.S. Tigar
0
0
Pekar
14.03.2015 - 12:41
Hehe cim se nacne istina odmah muslimane poput Mustafica i Galijasevica prozovu vlasima. Istina izlazi na vidjelo da citate Kuran znali bi da se sakriti ne moze. Lepo je ziveti u lazi o muslimanskom stradanju i holokaustu i imati hipoteku na apsolutnu istinu al eto neki muslimani ne mogu da zive u lazi pa se pomustafili !
0
0
mungos @Pekar
14.03.2015 - 12:41
Vjerovatno će i Halilović i Meholjić biti žigosani kao Srbi, jer su progovorio o zločinima "ševa" u Sarajevu i šire.
0
0
Karađoz
14.03.2015 - 12:41
Biće da je tako kako kažeš, pa toliko nisu pobili ni vojnici VRS-e.Biće da je stradalo i preko 2000 Bošnjaka od svojih ljudi. Francuski oficiri su potvrdili da su vojnici VRS- pogubili oko osamsto-zarobljenika što je ratni zločin. Ispade da su se Bošnjaci sami između sebe više pobili, nego pripadnici VRS-e. Ali bitno je u propagandne svrhe, naduvati cifru stradalih do neslućenih razmjera (8000), pa i ove pobijene ljude Bošnjake od svojih, pripisati "četnicima-agresorima" itd. Laži ne mogu dugo opstati, kad tad isplivaju na površinu i svjetlo dana.
0
0
Zmaj @Karađoz
14.03.2015 - 12:41
Ibran pomenu svoga brata koga je kao sto kaze neko ubio u Srebrenici. Za ubistvo brata Ibran po svemu sudeci tereti Orica i na ovaj nacin mu se sveti. E sad, proslo je 18 godina od Srebrenice. Ibran je za sve te godine mogao jednostavno skupiti dokaze i svjedoke i na sud. Na sudu se istjeruje pravda, a ne izjavama po medijima. Ima sudova i u BiH, u Strazburu, imaju kancelarije i organizacije za zastitu ljudskih prava, nevladine organizacije koje se bave tim i takvim pitanjima itd. Dali se Ibran obracao nekome od njih za ovih 18 godina, meni nije poznato. Pravda se Ibrane trazi na sudu a ne izjavama po medijima. Ovako preovladava dojam da su upravo mediji cilj Ibrana Mustafica i obmanjivanje javnosti preko medija. Za ciji interes Ibran Mustafic siri ovakvu pricu po medijima? Vidljivo je da Ibran ima nerasciscene racune sa tadasnjim celnicima Srebrenice i vrha tadasnje BH vlasti i da zeli da ih diskreditira, mozda mu vjetar u ledja daju nove politicke snage u Federaciji kojima je isto cilj diskreditovati neke ljude i stranke, jeli ovo naruceno djelovanje Ibrana Mustafica i od koga, negovo diskreditovanje i ARBiH, i same BiH podrzano i pogurano od ko zna koga, pokazat ce vrijeme. Sve u svemu prljava igra Ibrana Mustafica. Mediji nisu mjesto za dokazivanje pravde nego sud, prikupiti dokaze Ibrane i na sud a ne davati izjave po medijima jer se ovakve stvari po medijima uglavnom zloupotrebljavaju. Sve dok SUD ne kaze svoje misljenje i donese svoje odluke, pisanije po medijima je bezvrijedno i sluzi samo sa za zabavu i obmanu javnosti.
0
0
Kijac @Zmaj
14.03.2015 - 12:41
Ova ti je na kraju "dobra" : "Sve dok sud ne presudi i donese odluku o nekom ratnom zločinu i zločincu, sve je zabava". To je pošteno rečeno, ali ovo pravilo samo ne VAŽI ZA SRBE. Čim se podigne optužnica za bilo kojeg Srbina od običnog vojnika pa do oficira, komandanta, bivšeg predsjednika RS_e vi ih odmah etiketirate Ratni zločinac. Pa na samom početku rata, Radovan Karadžić kao i sve ostale vođe Srba u BIH su ekspresno proglašeni za "ratne zločince" (Nikola Koljević, Biljana Plavšić, Momo Krajišnik, Ratko Mladić , Radovan Karadžić i da dalje ne nabrajam".Ovo poslednjoj dvojici se sudi u Hagu, ali su oni već kod javnog mjenja u federaciji BiH i u medijima, unaprijed "proglašeni za ratne zločince". Tako to ide kod vas, jednosmjerno, kad su "moji zločinci" uslovno rečeno, onda su oni nevini. Kada su osumnječeni sa druge Srpske strane, oni su zločinci, još prije završetka suđenja. Tako ti je i u Hagu po devizi" Svak je nevin, dok se ne utvrdi i dokaže da je Srbin". Po istom modelu rade i tzv. sudovi u BiH.
2
1
lija
14.03.2015 - 12:41
vlaska posla
0
0
Krkan @lija
14.03.2015 - 12:41
Lija ne laj, lanula ti nana. Otkud vlaška posla, jedino ako je Ibran Mustafić -Srbin. Čudo neviđeno, kada rijetko koji, u promilima se može računati Bošnjak kaže istinu koja vam ne odgovara, odmah pljujete po čovjeku i oduzimate mu ekspresno nacionalnu i vjersku pripadnost.Pa i Hakija Meholjić iz Srebrenice tvrdi isto, ili je i on "vlah" po tvom nerazumu i patologiji.
0
0

Dodaj komentar

Pažnja!

SADRŽAJI OBJAVLJENIH KOMENTARA NE PREDSTAVLJAJU STAVOVE REDAKCIJE PORTALA PRESS RS ONLINE I DNEVNOG LISTA PRESS RS, VEĆ ISKLJUČIVO AUTORA LIČNO!

Molimo korisnike da se suzdrže od psovanja, vređanja po bilo kojoj osnovi i vulgarnog izražavanja. Portal PressRS Online zadržava pravo da obriše ili moderiše komentar (u slučaju nedozvoljenog ponašanja opisanog u prethodnom pasusu) bez najave i objašnjenja.

Takođe, administrator portala PressRS Online zadržava pravo da javno upozori svakog korisnika u slučaju neprimerenog ponašanja. Ostavljanje komentara pod različitim imenima sa iste IP adrese nije dozvoljeno i takvo ponašanje biće sankcionisano.

Kao čitalac, prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji su u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

Close